woensdag 22 juli 2015

Perwood houtwormmiddel

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel: a) voor het behandelen van hout onder dak dat door insecten is aangetast b) voor het preventief behandelen. Last van houtworm of boktor? Een preventief en curatief middel ter bestrijding van houtaantastende insecten.


De verpakkingen zijn kant-en-klaar product. Product tegen houtaantastende insecten. LEES ALTIJD HET ETIKET EN DE PRODUCTINFORMATIE VOOR GEBRUIK.

Extra informatie: Voor gebruik altijd kleurstaal maken! IDENTIFICATIE VAN DE STOF OF HET PREPARAAT EN . Veiligheidsinformatieblad volgens Verordening (EG) nr. Wanneer u de houtworm wilt behandelen met een houtwormmiddel , zoals perfacs of perwood , dan dient u dit onder lage druk met een grove druppel aan te. Gebruiksklaar houtbeschermingsmiddel tegen alle soorten houtwormen. Verkrijgbaar in 1L, 5L en 25L.


Perfacs houtwormmiddel 500ml is een middel dat houtworm en andere houtaantastende insecten verdelgt. Bij juiste toepassing voorkomt het middel tevens .

Amstelveen, de gratis marktplaats. Relevant geïdentificeerd gebruik van de . Beschikbaarheid: Op voorraad. HG X houtwormmiddel en Perfacs Houtwormdood in. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor bestrijdingsmiddelen aanbied.


Omschrijving: perwood houtwormmiddel (professioneel) perwood houtwormmiddel (professioneel) middel ter bestrijding van houtworm en andere. Voor goede bestrijding van houtworm of boktor adviseren wij u dit met drukspuit te doen. Dit omdat het houtwormmiddel dan goed over het hout verdeeld wordt.


Elk (toegelaten) houtwormmiddel op basis van een synthethisch pyrethroide. Van de afgeleide dan wel parallel toegelaten middelen is geen beoordelingsrapport opgesteld . Houtwormmiddel geschikt voor het behandelen van hout dat door insecten is aangetast. In die gaten komen dan injectiepluggen waardoor het houtworm middel er. Ik werk met het middel Perwood tegen houtworm en boktor, de werkzame stof . Ik heb een product van Perwood gebruikt. Zeer doeltreffend en laat geen sporen na: de aangetaste plaatsen herhaaldelijk met een borstel instrijken.


Beslissen over een pijler kaars serviesje houtworm middel? Professioneel de beste selectie webwinkels op het Web. Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met Koopkeus!

POKON Kruipende Insecten en Wespen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts