woensdag 22 juli 2015

Lijngoot aansluiten

Dat kun u eenvoudig zelf doen met de lijngoot van Hydroblob. De lijngoot zonder leidingwerk. Met Hydroblob is een aansluiting op het riool overbodig. Zorg er wel voor dat je de lijngoot niet aansluit op het riool maar op een voorziening die het regenwater verwerkt in eigen tuin.


Bepaal welke uitgang er nodig is voor aansluiting op het afvoersysteem (bodem- of zij-uitloop).

Wanneer het water afloopt naar het huis is het mogelijk een lijngoot te plaatsen. Goten aansluiten op hemelafvoer. Zeer stabiele kunststof lijngoot voor de.


AFVOERGOTEN DRAINGOOT LIJNGOOT ROOSTERGOOT U kunt bij ons terecht voor een compleet. Eenvoudig online bestellen. Een lijngoot wordt ook wel een afvoergoot of draingoot genoemd.


Hij zorgt voor de lijnafwatering van regenwater in uw tuin en terras!

Voert u af naar een hemelwater- of vuilwater riool dan bieden we diverse toebehoren voor een eenvoudige aansluiting. Verzinkt rooster met lijngoot 100x19xcm. Afvoergoot kunststof rooster zwart 100x19x8 . Wilt u de lijnafwatering aansluiten op een (ondergronds) infiltratie- of bergingssysteem? Dat kan eenvoudig met de speciale units van . Hauraton Recyfix, een reeks oersterke lijngoten die duurzaam.


Deze lijngoot is prima beloopbaar. Lijngoot zandvanger in t-stuk 110mm voor onderaansluiting. Juist in de woningbouw en tuin- en landschapsaanleg zijn de eisen aan afwateringssystemen bijzonder hoog.


Enerzijds moet het systeem eenvoudig en snel . BEGANE GROND NIEUW lijngoot aansluiten op pomp. Tip als er veel bomen in de buurt staan: plaats een bladvanger met geurslot op de aansluiting van de gootlijn met de rioleringsbuis. Onze TOP X afvoergeulen zijn specifiek aangepast voor toepassing in een particuliere omgeving omdat ze: □ stabiel en functioneel zijn,. ACO Easygarden lijngoot wit. Vrijstaande infiltratieput die overtollig water afvoert zonder aansluiting op het afvoersysteem.


De buffer is eenvoudig te plaatsen en heeft geen aansluiting nodig op het riool.

Daarnaast kan de buffer worden afgedekt met een rooster, grind of gras. De aansluiting op de roosters in het terras zullen denk ik een mm . Heb jij een soortgelijke klus?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts