maandag 20 juli 2015

Kaapse fuchsia

De bloemkleur is oranjerood en de bloeitijd is van ca. Phygelius is wel geen fuchsia zoals de nederlandse naam doet vermoeden. De plant verkiest een warme plek op . Ze houden van zon en warmte. Terwijl ze in het land van herkomst .

Fuchsia met zachtgele bloemen, matig winterhard. Een licht winterdek is aan te raden. Kaapse fuchsia lijkt qua bloei iets op Fuchsia, maar is er geen familie van.


Is goed bestand tegen een (tijdelijke) droogte. Bestel direct online of bezoek ons tuincentrum. Wintergroene halfheester met mooie rode bloemen die in ons klimaat helaas niet altijd goed de winter doorkomen. Grote hangende buisvormige bloem met lichtgele binnenzijde, purperen kelk, dichte bloemtros aan hoge bloemstengel, compacte bossige . En in het voorjaar terug op .

De gemiddelde hoogte is cm. Potmaat: Halfheester met lange aren vol mooie oranjerode buisvormige bloemen, die aan. Physostegia virginiana Vivi Scharnierplant, Paars, vaste plant, 1. Phygelius aequalis en capensis: In de vaste planten border: In de lente, bij het ontspruiten van de nieuwe, jonge scheuten, de planten . Phygelius Mme Aerts , kaapse fuchsia Phygelius “Mme Aerts” heeft ovale roodbruine bladeren en stelen en buisvormige oranjerode . Grondsoort, normale grond. Deze Phygelius aequalis heeft witgele bloemen. Erg mooi voor in de border.


Bloeit in de zomer en staat het liefst in de volle zon. This Pin was discovered by Jacqueline T. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Botanische type: Vast, redelijk winterhard.


Bloeimaanden, Juni, Juli, September. Kleur, Oranje, Paars, Rood. Tuinforum onderwerp: kaapse fuchsia. Bekijk alle reacties via groeninfo.


Om een goede groei en bloei te krijgen is het raadzaam de plant elk voorjaar (begin maart) sterk.

De weg naar een perfecte tuin gaat niet over rozen. Lees over de belevenissen van een tuinkabouter die een echte tuinier wil worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts