vrijdag 20 april 2018

Waar hebben muizen een hekel aan

Het potje ergens neer zetten waar je muizen hebt en de muizen blijven zeker tot. Muizen hebben een hekel aan de geur van munt en verlaten zeer spoedig . Er zijn een aantal kruiden en planten waar muizen echt een hekel aan lijken te hebben. Doe daarom een beetje geurende olie in een oliegeurhouder, zet er een waxinelichtje onder en . Een tijdje geleden hebben we met een klant geprobeerd de muizen te.


Meestal strak langs de kant, plint of de gaatjes waar de muizen.

Dit briljante trucje zorgt dat muizen rechtsomkeert maken. Grote kans dat ze een huis opzoeken waar het niet zo kruidig geurt. Weer muizen af met ultrasoon geluid.


Er worden elektronische apparaten verkocht die een ultrasoon piepgeluid maken waar muizen een hekel aan hebben. Ze hebben een ontzettend sterk reukvermogen. Hiermee vinden ze bijvoorbeeld voedsel. Maak hier gebruik van en werk met geuren waar ze een hekel aan.


Spitsmuizen hebben onderaardse holen, die zij zelf vaak onder boomwortels.

Veel dieren hebben een hekel aan het naar muskus ruikend afscheidingsprodukt uit de . Er zijn planten en kruiden waar muizen van nature niet van houden. En niet altijd zijn de muizen meteen dood door een muizenval , dompel ze dan. Muizen (of eigenlijk alle knaagdieren) hebben een hekel aan deze sterke . Pepermuntolie hebben ze en hekel aan ! Ik heb bijna alles in dozen waar muizen zich niet door heen kunnen eten.


Deze tip kreeg ik van een. Weet u niet waar de muizen zich schuil houden? Muizen : verreweg de meeste Nederlanders hebben er een grote hekel aan. Als je namelijk de leefwijze weet van het beestje waar je overlast van hebt dan weet. Huismuizen hebben een slanke bouw met een spitse kop en grote oren.


Last van muizen in de keuken of vliegen er honderden fruitvliegjes rond je prullenbak? Fruitvliegjes hebben een hekel aan de geur van basilicum. Als je denkt de plekken gevonden te hebben waar mieren je huis . Woon je in een gebied waar je meer kans hebt op rattenoverlast?


Het blijkt dat ratten een hekel hebben aan zwarte peper. Sinds een weekje ofzo merken we dat we muizen in huis hebben.

Enige nadeel van gif is dat ze met wat pech ergens dood gaan waar je niet zomaar. Hier lagen er een aantal dode muizen bovenop en die hebben we nooit geroken. Daar hebben ze echt een verschrikkelijke hekel aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts