woensdag 11 april 2018

Tulpenroute bollenstreek

Al drie eeuwen toont de bollenstreek in het voorjaar haar kleurrijke pracht. Als u de autoroute van de ANWB door de bollenstreek wilt rijden kunt u bij Oegstgeest. De tulpenroutes van Flevoland. De route loopt grotendeels over.


De beste tijd om deze route te fietsen is van eind maart tot eind mei. Maar de huidige bollenstreek ligt toch echt in de Kop van Noord-Holland!

De bollentelers die wilden uitbreiden. U passeert de Keukenhof en afhankelijk van het weer staan de bollen van. Hoe ga je erheen en wat is het beste moment.


Beleef de tulpenvelden in Flevoland die in de periode van circa half april tot half mei volop in bloei staan. Zo kennen we natuurlijk de Keukenhof en de bollenstreek maar minder . Nederlands Film Festival Utrecht sep. Vliegerfestival Scheveningen Scheveningen okt.


Ook in Flevoland zijn de laatste jaren veel bollenkwekers te vinden. Na afloop wist ik één ding .

Bollenstreek Kustroute, km. Ben je in Lisse pak dan gelijk het strand mee. Open de ramen en ruik de verse geur van bloeiende bloemen. De velden rondom Hillegom, Lisse, Sassenheim en Aalsmeer worden al drie eeuwen . Te bewonderen tijdens de tulpenroute.


Bij bloemen denken we al snel aan de bollenstreek in het Westland tussen Haarlem en Leiden, maar . Een beetje afhankelijk van het weer, staan de bollenvelden dan in volle. De fietsroute start in Hillegom en voert je vanuit deze . Eind april en begin mei staan alle tulpenvelden in de Noordoostpolder in bloei. De 1kilometer lange Van Staveren Tulpenroute gaat langs. Een gebied dat je dan echt moet bezoeken is de Flevopolder.


Stap in de auto en rijd de tulpenroute , die je kilometers lang langs de meest . De West-Friese bollenstreek strekt zich uit van het Hoorn tot aan het IJsselmeer, waardoor u. Routebeschrijving tulpenroute West-Friesland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts