dinsdag 24 april 2018

Kamperfoelie lonicera

In het Nederlandse klimaat zie je. De bloei is minder uitbundig. De wilde kamperfoelie klimt graag langs de stammen en takken van bomen en struiken.


Wij bieden het grootste assortiment . Geurende kamperfoelie klimplanten kopen? In tegenstelling tot andere kamperfoelies blijft deze groen in zachte .

Naamgeving ( Etymologie): De Nederlandse naam is een verbastering van het Latijnse . Deze klimplant schiet al vroeg in het jaar uit. Het duurt toch nog tot de . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Familie: Kamperfoeliefamilie, Aard: klimplant, Kleur: geel of oranje. Koop nu en betaal pas over dagen!


Beschrijving: Selectie van de wilde kamperfoelie met geurende bloemen met . Compacte, bolvormige struik die uitgroeit tot een dichte beplantting. Typisch blinkend lichtgroen blad dat.

Bloeit met heerlijke, geurende bloemen. Deze plant is een windende heester, die zich om andere heesters of boomen slingert en aan de wortel nieuwe uitspruitsels vormt, als de andere stengels met . Lonicera periclymenum - Caprifoliaceae. Deze Caprifoliaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 3centimeter. Soortgroep: Planten Familie:. Honeysuckle ( Honeysuckle ) – Kamperfoelie.


Tuinkamperfoelie – Lonicéra caprifólium. Struikkamperfoelie met erg kleine blaadjes. Houdt van een rijke, goed waterdoorlatende grond.


Kan als haagje gezet worden maar is ook makkelijk in vorm te . Een mooie bloeiende wintergroene kamperfoelie. Rijkbloeien geurend en aantrekkelijk voor insecten. Een klimplant met geurende geel met witte bloemen en grote groene bladeren die ook in de winter. Deze wilde kamperfoelie is gesierd met zeer opvallende gekleurde bloemen. De grote trossen bloemen verspreiden een heerlijke geur door uw tuin.


De hoogte na jaar is 2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts