donderdag 12 april 2018

Sarcococca snoeien

Eventueel om te verjongen. Vermeerderen kan door het . Hij vertelt het volgende: . Snoei is mogelijk (na de bloei), maar is zeker niet noodzakelijk. De sarcococca (vleesbes) is een nog niet zo bekende heester.

De compacte, klein blijvende Vleesbes heeft nauwelijks snoei nodig. Tuinforum onderwerp: snoeien van Sarcococca. Bekijk alle reacties via groeninfo. Schaduw wordt prima verdragen en snoeien is niet nodig.


Snoei niet noodzakelijk, maar verdraagt goed snoei. De plant is sterk en makkelijk in het onderhoud. U kunt hem na de bloei eventueel een beetje in vorm snoeien.

Sarcococca is goed winterhar verlangt niet veel snoei , is zeewind en . Zolang het niet vriest kunt u de . Jaarlijks korter snoeien in het voorjaar houdt het boompje jong, maar mag ook in vorm geknipt worden tijdens de groei. SARCOCOCCA HOOKERIANA HUMILIS. Tekst en foto Louis van den Goor. Nederlands ook wel Vleesbes.


De zoete buxus is niet vatbaar voor ziekten en vraagt nauwelijks verzorging. Dit is een tamelijk onbekende tuinplant. Snoeien is meestal niet nodig maar kan zonodig. Deze plant behoort tot de familie van de buxus. Het zijn uitstekende haagplanten die zich naar behoefte laten snoeien en erg oud kunnen worden.


Planten : De pot minuten in. Gebruik : Geschikt voor decoratie, niet . Pachysandra en Sarcococca. Snoeien of knippen kan eigen-.

Het is tijd om uw klimrozen te snoeien. Snoeien : Nauwelijks, eventueel in het voorjaar bruine of verdorde takken . Aangetaste takken verwijderen: snoeien kan helpen om de verspreiding van C. Beperk bijvoorbeeld de snoei tot het begin van de hervatting. SNOEIEN = het wegnemen van een stuk van de struik om deze er toe te brengen te groeien, bloeien.


Als u de grandiflora nooit zou snoeien kan hij een hoogte bereiken van wel m. De Magnolia moet je eigenlijk niet snoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts