woensdag 18 april 2018

Eieren gooien

In Wezep zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie jongeren op heterdaad betrapt toen ze eieren tegen een woning gooiden. Eieren zoeken tijdens Pasen? In Lunteren wordt het eieren - gooien georganiseerd.


Een man gooit eieren naar kinderen die ze proberen te vangen. Kinderen proberen eieren bij .

Vervelend doen tegen de politie, overlast veroorzaken, mensen zo maar filmen op straat: De vloggende. Ruim 1koppels streden vandaag in Geesteren om de titel Nederlands kampioen eieren gooien. Op de Kade in Roosendaal vermaakte het publiek zich met eieren gooien.


Dat bleek nog niet mee te vallen. In Heerle en Steenbergen ging het . Bij motorcamping Calluna in Ommen stond op Tweede Paasdag weer het traditionele eieren gooien op het programma. De winnaars kregen het ei ongeschonden 29 .

Ruim een jaar geleden hebben we last gehad van jongeren die eieren tegen woning gooien. Nu steekt het weer de kop op. Spring van mandje naar mandje met de eieren.


Je hebt precies een dozijn eieren. Elke kaar als je mis springt raak je een ei kwijt. Hoe hoog kun jij komen voo. Over in het land wordt er met deze dingen gegooid en gevangen. Ondergetekende probeerde zelf een ei te gooien.


Het resultaat was met een kleine . Dat mag, maar om nou met eieren te gaan gooien naar accordeonist Juul, dat gaat wel erg ver. Onderling overleg had wellicht meer succes . Koppels dat een ongekookt ei over de grootste afstand weet over te gooien zonder dat het breekt wint de beker en het prijzengeld. Elk jaar op 1e Paasdag organiseert carnavalsvereniging de Zeskante Steen het traditionele eiergooien.


Dit wordt gespeeld op het grasveld aan . Zondag augustus eieren gooien op het strand. Vertalingen in context van het eieren gooien in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik ging erheen om te praten over het eieren gooien.

Iemand gooit eiren tegen je raam, je hebt wel vermoeden maar weet niet zeker wie. Voor kinderen en volwassenen. Traditiegetrouw wordt er elk jaar bij Happy Days een wedstrijd eieren gooien georganiseer en zo ook dit jaar voor de 28e keer.


Zwolle – Voetbalvereniging WVF houdt op Paasmaandag april het jaarlijks kampioenschap eieren gooien. Het evenement wordt voor de . Vandalen hebben in de nacht van zondag op maandag eieren tegen gevels gegooid in de Mechelse buurt Galgenberg. Op tweede paasdag vindt het Princenhaagse Kampioenschap eieren gooien plaats op de Haagsemarkt van Princenhage!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts