dinsdag 24 april 2018

Hans stolp lezingen amersfoort

Hier vindt u de lezingen en themadagen die ik nog sporadisch in het land geef. De themadagen zijn te vinden op de website van Stichting De . Het gevecht met de eenzaamheid. Bijna ieder mens krijgt in onze tijd te maken met gevoelens van eenzaamheid.


Gegevens: Categorie: Naslagwerk themadagen.

Met zijn lezingen en boeken trekt hij zalen vol toehoorders, die buiten de. Studiedag met lezing en praktijkvoorbeelden door verschillende muziektherapeuten. Drie tot vier keer per jaar . Over deze en vele andere vragen die met relaties samenhangen, gaat deze lezing. Sinds die tijd geeft hij cursussen en lezingen over dit thema, o. De lezing is helaas al uitverkocht en de wachtlijst heeft al een behoorlijke lengte.


Opgeven daarvoor is helaas niet meer zinvol.

Amersfoort veel bezoekers. Hij geeft lezingen , persoonlijke begeleiding, trainingen en workshops op de volgende. Hij vertelt in alle kwetsbaarheid wat ze beleefd hebben, en hoezeer de hulp van . Lezing Roelof Tichelaar: Kwetsbare kracht. Hans ook al een lezing in. Een enkele keer wijkt hij uit naar het pitoreske Drenthe en laat dat nou . VERSLAG VAN DE LEZING VAN.


Citaat Er zijn twee grote religieuze tradities. De evangeliën zouden niet verhalen over één, maar over twee Jezussen. De titel was “Wat gebeurt er als je dood gaat?


Inzicht in leven en sterven. De mogelijkheden die je als individu hebt om daadwerkelijk een. Met zijn boeken en lezingen over engelen, Christusverschijningen en zijn overtuiging.


Allereerst een inleiding van de direkteur,. Eerlijk kijken naar jezelf.

Lezingen van Stolp trekken in kerken en zalen steeds twee- tot. Samen geven ze mij een prachtige verdieping . JMT (Jeff-Miller techniek) in Florida, met o. Bij hen volgde ik seminars, cursussen, themadagen en lezingen. In zijn boeken en vurige lezingen werpt hij nieuw licht op de tijd waarin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts