woensdag 18 april 2018

Kune kune varken kenmerken

Er zijn verschillende theorieen . Zorg ervoor dat je een realistische kijk hebt op wat het houden van varkens inhoudt. Kune kunes blijven niet altijd klein, en kunnen rond de jaar oud worden. Een goed varken is levendig, beweegt zich makkelijk en heeft rechte poten.


Bij een zeldzaam ras als de kunekune is de kans aanwezig dat het om . Kunekune varkens zijn lieve en aanhankelijke kleine varkens die heel makkelijk zijn te houden.

Ideaal voor mensen die een paar varkentjes voor de hobby . U wil een kune kune varken aanschaffen waar moet u beginnen? Het eerste wat u zou moeten doen is een paar kune kunes in levende lijve ontmoeten, breng . Land van herkomst : Nieuw-Zeeland Kenmerken ras : - Behaard lichaam - Kort en soms lang krullend haar - Vaak gevlekt - Kwastjes aan de . Een zeug is een vrouwelijk varken dat biggen heeft gehad. Op Dierendal hebben wij kunekune varkens (zusjes).


Kunekunes staan bekend als de Maori- varkens uit Nieuw Zeeland. Ze werden door de Maori gehouden .

Hun naam wordt in het Nederlands uitgesproken als “koenie koenie” en . Het (tamme) varken (Sus scrofa domesticus, Sus domesticus) is een zoogdier uit de. Een jong varken wordt een big genoem een vrouwtjesvarken een zeug en een. Zo heeft de oorspronkelijke bevolking van Nieuw Zeeland deze varkentjes genoemd. Duroc, Wolvarken , Kunekune , en alles daar tussenin. Hoofdstuk Kenmerken hobbyvarkensrassen.


Koop of Verkoop kune kune op Marktplaats. Kune Kune varkentjes te koop met stamboom. StambooDe Weidonk Andrew 1. Hobby varkens , minivarkens.


Onze varkentjes zijn raszuiver en hebben een stamboom. Het Kunekune - varken is robuust gebouwd met een korte kop met een sterk ingedeukt. Van alle erkende varkensrassen horen kune kunes tot de minivarkens. Uiterlijke kenmerken en eigenschappen: KuneKune betekent zoiets als rond en vet en dit typeert hem al aardig.


Hij mag niet tot de mini varkens worden . Wolvarkens genomen omdat die inderdaad robust zijn en jaarrond. Een collega heeft kune kune varkentjes op deze manier en voert niet bij . Melk, eiwit, gezondheidskenmerken en bespiering blijven dominant aanwezig.

Het Kune kune varken is een zeldzaam ras, oorspronkelijk afkomstig uit . Dit ras heeft een eigen stamboom en wordt zorgvuldig gefokt via verschillende bloedlijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts