woensdag 12 oktober 2016

Kieren dichten tegen muizen

Wat kun je doen om een invasie van die kleine knaagdiertjes tegen te gaan? Gaatjes en kieren dichten. Herstel het dak of gebruik fijn RVS gaas om de gaten te dichten. Muizen kunnen zichzelf door zeer kleine gaten en kieren wurmen. Ter preventie van muizen is het daarom van belang deze gaten en kieren te dichten.


En ja ik weet een huis zonder muizen is uitgesloten maar als ik kan voorkomen.

Meer resultaten van forum. Voor het dichten van naden, kieren , sparringen, zettingsscheuren, metselwerk . Bij de bestrijding van muizen is het belangrijk de muizen goed te weren. Ongedierte Stop Ideaal om naden en kiertjes, dus de schuilplekken van ongedierte te dichten.


Muizen komen uw huis binnen omdat ze steeds op zoek zijn naar voedsel en een. Last van muizen , ratten of ander ongedierte door kieren en naden in huis? Effectieve ongediertepreventie begint met het dichten van openingen.


Naden en kieren in uw buitenmuur.

Kun je direct eventuele tochtkieren dichten en je weet zeker dat ze er niet . Kieren en gaten kun je goed dischtstoppen met staalwol, daar knagen ze niet graag aan! Mocht u grotere kieren willen dichten dan kan dit worden gedaan met purschuim icm staalwol. Deze producten verkopen wij al jaren tegen muizen gaten.


Mijn beste tip tegen muizen : gaten dichten met aluminium-folie of staalwol ( kunnen ze niet doorheen knagen). Spring naar Gaten dichten tegen muizen - Om te voorkomen dat de muizen terugkeren, is het slim om uw woning na te lopen op kieren. Ook hele kleine gaatjes: als je . Door de gaten te dichten , kunnen de muizen veel minder makkelijk bij uw woning naar binnen.


U kunt het gatenstopmiddel toepassen voor het afdichten van gaten, kieren en. Gaten van elke vorm en afwerking kunt u ermee dichten , mits het oppervlak . MouseShield werings pasta waar muizen en ratten niet doorheen kunnen knagen. De best geselecteerde producten tegen ongedierten. Heeft u veel kieren in de muren? Probeer dan die kieren af te dichten.


Kunnen de muizen gemakkelijk bij voedselvoorraden in de kelder komen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts