dinsdag 18 oktober 2016

Diascia stekken

Diascia als kuipplant, potplant of als bodembedekker - diascia in vele. Het is mogelijk Diascia te vermeerderen door het nemen van stekken of door zaaien. Diascia zijn infeite vaste planten, maar niet echt betrouwbaar en kortlevend.


Vermeerderen kan door het nemen van stekken in de nazomer of uit zaad. Diascia is een tere, maar bijzonder lang bloeiende vaste plant uit Zuid-Afrika.

De plant kan worden vermenigvuldigd door zaaien en stekken in de herfst. Plantenfiche voor Diascia of Diascia met beknopte info over de hoogte , kleur en seizoen, standplaats en ondergrond. Stekken in de herfst is mogelijk, al zullen de planten langzamer wortelen.


Planten stekken is in september nog mogelijk, al zullen ze. Nu er wekelijks zendingen met stekken aankomen beginnen we. Coleus (siernetel) € 20. Dahlina (Dahlia uit stek ) € 50.


Vanaf week vijf krijgen we wekelijks een nieuwe zending stekken , die wij.

Osteospermum, beter bekend als Spaanse margriet, en Diascia. Ik wist tot gisteren niet welke plant het was aangezien ik wat stekken had . Of neem stek , dat lukt vrijwel altijd. Lavender,Rose,Wit,Blauw 15.


Minimum planthoogte, cm. De Diascia uit stek staan bekent om hun zeer rijke bloei in de zomermaanden. De plantjes zullen het beste in de zon of halfschaduw groeien. Van oorsprong komt hij uit Afrika.


Deze hybride is steriel, hij wordt gekweekt uit stek en. Bijzonderheden:rijkbloeiende planten die . Hetgeen wil zeggen dat stekken genomen van een plant met. Bevat afwateringsopeningen in de bodem voor een betere ontwikkeling van het wortelstelsel. Dit betreft eenjarigen vermeerderd uit stekken.


Agaratum houstonianum Alyssum Anagallis monelli Angelonia angustifolia Antirrhinum majus . Florensis biedt een breed assortiment eenjarige zomerbloeiers uit eigen veredelingsprogramma aan. Wij leveren jonge planten uit zaad en van stek. Stekjes van de spaanse peper zitten met twee stekjes in een potje stekjes van de chilie peper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts