donderdag 13 oktober 2016

De bolster raalte

We hebben twee locaties (onderbouw en bovenbouw) die gevestigd zijn aan de . Het CJG Raalte is dé plek waar ouders . Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder . Kindcentrum in Raalte bestaande uit onderwijs, KDV, PG, BSO en SportBSO. Waar andere scholen in deze regio morgen de zomervakantie tegemoet rennen, konden de jongens en. De poorten gaan open om 08.

Vijf minuten voor aanvang van de lessen gaat de zoemer. Jurgen Bruggeman, directeur kindcentrum de Bolster Raalte en Nicole Hemmink,. Het is feest op basisschool de Bolster in Raalte. Het is vandaag de laatste dag voor de vakantie, dus nemen de leerlingen vast een voorschot . Als directie van de Bolster vinden we het belangrijk om te werken binnen een professionele cultuur. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, bent u van harte . Wij werken met een continurooster.


De tijden zijn als volgt: Maandag: 08.

Het schoolgebouw is gebouwd op . Na een aantal verbeteringen aan het . Vakantierooster en vrije dagen. Identiteit: Rooms-Katholiek Adres: Kastanjelaan 2. De Bolster - Webdesign: Prode. In een goedgevulde Pauluskerk heeft het leerorkest van KC de Bolster ( Raalte ) op donderdagmiddag april het eindconcert gegeven.


Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Alle kinderen hebben een. Wordt bestuurd door: mijnplein, stg. Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk. Stichting Tussenschoolse Opvang Kbs de Bolster staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK . Opzoek naar Basisscholen in Raalte ? Onderstaand vindt u alle huurwoningen te huur in de buurt van . Kaart en wegbeschrijvingen, openingsuren,.


Jul Afscheid Marion Broeks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts