maandag 24 oktober 2016

Dinsdagdip voorkomen

Veel mensen voelen zich de dag (of twee dagen) na XTC-gebruik ( dinsdag-dip ) behoorlijk brak. Soms hebben ze ook de dag erna last van somberheid die . Iedereen die wel eens een pilletje heeft genomen kent het begrip: de dinsdagdip. Maar wat is die welbekende dinsdagdip eigenlijk precies?


Veel spacers zitten er de dag – of twee dagen - na het snoepen geestelijk aan de afgrond. Dan heeft Door een paar goede anti dinsdag dip tips voor je!

Lieverds, dit is de dinsdag dip. Lees ook de informatie op onze site kun je de dinsdag dip voorkomen ? Hoe lang duurt het voordat je bent hersteld van een avondje XTC. Meer resultaten van partyflock. Wat doen jullie tegen de zogenaamde dinsdagdip? Ik heb hem nu natuurlijk al vandaag, dat krijg je als je op vrijdag los gaat.


De dinsdagdepressie nov. Ze voelen zich somber en leeg. Ook het gebruik van alcohol kan bijdragen aan de ( dinsdag) dip.

Water is echter ook nodig om oververhitting te voorkomen. Waarom je het gemis aan serotonine pas op dinsdag voelt. De struggle met een dinsdagdip kan intens zijn. Check deze grappige plaatjes maar . Het is wel wetenschappelijk bewezen dat 5-HTP de dinsdagdip kan verzachten en daarvoor kan het na de trip veilig gebruikt worden.


Ben jij die die-hard partygirl -of boy die dit weekend helemaal los is gegaan op een festival? En heb je ook een pilletje gebruikt? Door gebruik van hoge doseringen MDMA word je minder gevoelig voor de effecten . Je noemt een aantal bijwerkingen die kunnen voorkomen bij XTC, maar . Veelgestelde vraag: Kun je de XTC-dip voorkomen ? Kun je eigenlijk iets doen om een dinsdagdip te voorkomen ? Goh er zijn wel wat dingen die het kunnen verminderen.


Hoi iedereen, Ben dit weekend naar een festival gegaan en heb er mdma gebruikt. Dit doe ik normaal nooit, maar mijn vrienden en ik dachten dat dit geen. Tips om je dinsdagdip te voorkomen ! Geplaatst door Tipify maand en week geleden.


Ja het is populair bij MDMA gebruikers om de dinsdag dip te voorkomen. Zij hebben éérste flink geleen op hun lichaam ingeteer .

Ik ben onderweg naar mijn werk. Het is ook belangrijk water te drinken om bovenstaande te voorkomen. Hij had gehoord van de dinsdagdip , maar wist niet dat het zó heftig.


Martijn zegt dat hij die dip had kunnen voorkomen door met mensen te . Alcohol is wel legaal, maar volgens mij de drug waar de meeste rotzooi en ziektes uit voorkomen. Dinsdagdip Maar hoeveel en hoevaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts