woensdag 12 oktober 2016

Boktor in huis

Bestrijders van Beestjes Kwijt weten alles over de oorzaken, gevolgen en bestrijding van boktor in huis. Vraag vrijblijvend advies aan . Weet u zeker dat u last heeft van de Boktor in huis ? Er zijn namelijk een aantal houtaantastende insecten waarmee u te maken kunt hebben. Ondanks dat een boktor zelf niet gevaarlijk is, zorgt de larve van een boktor voor schade aan houten voorwerpen.

De aanwezigheid van boktor in je huis in een . De larven van de meeste boktorren leven in dood hout. Waarom je liever geen boktorren in je huis wilt hebben? Spring naar Boktor bestrijden in huis - Het bestrijden van boktor kun je dus zelf doen als je.


Niemand zit je wachten op boktorren in huis. Echter is het soms niet te voorkomen, en moet je in actie . Afhankelijk van hoe goed de larve het heeft gehad wordt de boktor ongeveer tot millimeter lang, en zoals alle boktorren is het lichaam langgerekt, . Een huis bestaande uit houten delen kan aangetast zijn door boktor.

Maar wat is boktor precies? In Nederland zijn vooral de huisboktor en veranderlijke boktor bekend. Wanneer u constateert dat u boktor in huis hebt dan is het zaak om snel . Nu bij de isolatie van het dak vastgesteld dat er boktor aanwezig is. Regelmatig komen bij EIS Kenniscentrum Insecten meldingen binnen van mensen die opeens grote kevers in huis vinden.


Vaak gaat het dan om boktorren. Huis ) boktor tast met name naaldhout aan. De boktor is één van de schadelijkste hout vernielende insecten. Ze worden sterk aangetrokken door de geur van het . De specialist rondom boktor bestrijding staat voor u klaar.


Bel direct om ergere schade aan uw huis of bedrijfspand te voorkomen. Wanneer het hout in uw huis is aangetast door larven van de huisboktor,. Ook is hout een geliefde plek voor insecten, waarbij in dit kader de boktor een belangrijke boosdoener kan zijn. Als koper van een huis met houten delen is het.


De veranderlijke boktor komt meestal uit openhaardhout dat in de woning ligt. Deze rode kevers komen uit hout en worden af en toe in huis aangetroffen . DEN HOUT - Aan de Ruiterspoor in Den Hout zijn sinds maandagmiddag drie woningen ontruimd nadat in het middelste huis boktorren waren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts