vrijdag 28 oktober 2016

Broedeieren barnevelder

Koop of Verkoop broedeieren barnevelder op Marktplaats. Broedeieren te koop van de barnevelder kriel zilver dubbel gezoomd. Vind broedeieren barnevelder op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Alleen vandaag nog op te halen of te verzenden: eieren voor euro! Aangeboden : broedeieren van zwart en blauw dubbelgezoomde barnevelders. De kippen zijn raszuiver en onverwant en kunnen gezien worden.


Barnevelder blauw zwart dubbel gezoomt. Hanen blauwdubbelgezoomd Hennen dubbelgezoomd en hennen blauwdubbelgezoomd Uitkomst kan dus blauw Dgz ,. Ik ben al een tijdje op zoek naar broedeieren van barnevelders in een straal van km van Rotterdam, is er iemand die me eraan kan helpen . Ze hebben een heel fijn, sociaal en lief karakter, dit maakt ze een van de populairste kriel rassen om te houden. Ongeveer het jaar rond heb ik broedeieren van al mijn eigen foktomen, kuikens, jonge. Dit is een echt legras, ze leggen zeer donker bruine eieren, maar de hennen zijn zelden broeds.


They are medium heavy, dual-purpose, quiet and friendly. It is a cross of 19th century Dutch . Gebruik niet meteen broedeieren om te testen of de hen wel goed broeds is. De broedeieren zijn in dat geval onbruikbaar. Stuur pm of mail naar roeland. Meeuwen populair maken door hen broedeieren van dat ras te verstrekken.


Kinderwagen, Kinderstoel en Box. De vries Boulevard Bankert Vlissingen. Te koop: broedeieren van de Hollandse witte leghorn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts