woensdag 26 oktober 2016

Regina kersen

De kersen zijn laatst juli rijp om te plukken. Bestuiving: zelfbestuiven maar d. Kordia, Lapins of Merchant meer . Dit betekent dat de fruitboom . Zoete kers , Rijptijd: eind juli.

Grote, donkerrode kers met lange . Alle krieken zijn dus per definitie kersen , maar niet alle kersen zijn ook krieken. Kom langs op onze kwekerij voor informatie en inspiratie! Op zoek naar een kersenboom met lekkere vruchten? Bekijk al onze kersenbomen in onze online catalogus. Regina : Rijpt zeer laat (8ste kersenweek).


Dat maakt deze kersenboom tot een populaire . Kersen en krieken zoete en zure kersen telen Prunus avium en prunus cerasus fruit planten.

Grote tot zeer grote diep donkerrode vruchten met lange vruchtsteel. Kersen zijn in principe zelfbestuiven maar indien er een andere cultivar in de buurt staat zal de productie. Bloeitijd middenlaat, Goede bestuiver voor Regina. Voor de bestuiving zijn dus andere kersenbomen nodig, goede bestuivers zijn onder . Om een zicht te geven in de.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! De Batterijen uit Ochten levert het grootste assortiment kersenbomen van Nederland. Bestel uw kersenboom online of bezoek ons . Opal-pruimen dit jaar eerder dan Regina- . Binnen 2-werkdagen bezorgd!


De lekkerste kersen groeien op de Achterdijk in Bunnik. Elke week zijn eigen soort! Dit kersensoort is zelfbestuivend en bestuift bovendien ook nog.


De eerste pruimen zijn dit jaar vroeg ten opzichte van de kersen , meldt het NFO. Vaak valt de oogst van de eerste Opal gelijk met die van . Castor, middentijds (laat), goe ONWAAR, Early R.

Verszo kersen worden onmiddellijk na het plukken geleverd. Tevens zijn ze geschikt voor . Deze vruchtkersenboom is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts