maandag 17 oktober 2016

Ehealth platform

Op zoek naar een handleiding of een dienst? Portaal van de diensten eGezondheid. Verder gaan in het Nederlands. Aller au contenu principal.


Toch staat in de gezondheidszorg de snelle toegang tot informatie tegenover de bescherming van de privacy en het medisch geheim. Health - platforstand van zaken en perspectieven frank.

Qare biedt het meest geavanceerde en integrale e-health platform voor zorg, veilighei communicatie, welzijn en gemak in een one stop shop formule. Mijn Fysio Online en Oefentherapeut Online zijn in een nieuw jasje gestoken. E-health is een elektronisch platform van de Belgische overheid. Via dit platform kunnen medische gegevens op een veilige en correcte manier gedeeld worden . Binnen het Karify platform betekent eHealth dat er digitale elementen zoals online communicatie, interventies en informatie worden gecombineerd met . Ehealthplatform met persoonlijke routes naar herstel.


Minddistrict is een product dat de persoonlijke route naar herstel van mensen ondersteunt met technologie . IMPORTANT: The new generation of the eHealth Sensor Platform is called MySignals.

You can find below a brief description and a comparative between the old . Het Regionaal eHealth Platform biedt de mogelijkheid om medische patiëntgegevens uit het Huisartsinformatiesysteem uit te wisselen met . Het VitalHealth Platform is een krachtige modelleerbare software- ontwikkelomgeving voor cloud-based en maatwerk eHealth -oplossingen. In de hedendaagse zorgsector speelt eHealth een steeds grotere rol. Omdat bij eHealth vaak gebruik gemaakt wordt van nieuwe technologie en apparaten . Bron: eHealth platform Elektronische communicatie, een verbetering!


Health is in essentie een communicatiesnelweg voor zorgverleners ontwikkeld door de . De laatste dagen werden apothekers en andere zorgverstrekkers geconfronteerd met ernstige problemen om toegang te krijgen tot het digitale eHealth. De Orde der Apothekers, afgevaardigd door Apotheker D. Tenret (effectief) en Apotheker R. Marinus (plaatsvervangend) neemt reeds jaren actief deel als lid . Interoperable eHealth platform for personalized smart services. Abstract: Independent living is one of the main challenges linked to an increasing ageing . Het CFF gebruikt een geavanceerd eHealth Platform voor het begeleiden van patiënten op afstand.


Hiermee gaat het CFF met haar tijd mee en zorgt er voor dat . Stud Health Technol Inform. Benedict M(1), Herrmann H(1), Esswein W(1).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts