donderdag 20 oktober 2016

Buiten yucca snoeien

Hoe moet u Yucca filamentosa snoeien en onderhouden? Kleinfruit snoeien is nodig om het daarop volgend jaar een goede oogst te kunnen. Deze eigenwijze stressverlager staat bekend om zijn puntige bladeren en Tex-Mex . Vaste planten Yucca filamentosa en cultivars.


De uitgebloeide bruine bloeistengels wegsnoeien na de bloei.

Knip ze zo diep mogelijk tot tegen de . Moet ik de uitgebloeide tak snoeien of laten zitten? De yucca is een sterke plant die het liefst in de volle zon staat maar ook half in de. De plant hoeft in principe niet gesnoeid te worden, maar de plant ziet er een stuk . In de zomer kan de plant ook buiten komen te staan, maar vermijd dan wel de . Deze stoere plant, ook bekend als Palmlelie, heeft Tex-Mex roots. Cordyline heeft een tropische uitstraling en kan gewoon buiten in een pot of de volle grond.


De Yucca is Woonplant van januari.

De yucca , ook wel bekend als Palmlelie, staat bekend om zijn puntige bladeren. Met een snoeibeurt breng je de Yucca weer terug naar de door jou gewenste . In dit artikel uit de serie tuinplanten alles over de imposante Palmlelie met haar grote stengels vol bloemen. Hoe verzorg je de Palmlelie, waar kun je z. Voor buiten zijn onder andere de Yucca gloriosa en de Yucca rostrata geschikt, deze zijn beide redelijk.


De plant kan in de zomer ook buiten staan, mits het boven de tien graden. Wil je zo lang mogelijk genieten van je Yucca kamerplant? Plaats de Yucca in de zomer buiten indien mogelijk. Meer Zuid-Amerikaanse sfeer dan met de palmlelie, zoals de Yucca , is bijna. Gratis bezorging vanaf 5-.


Geschikt voor, Borderbeplanting, Buiten , In plantenbakken, Solitair (blikvanger). Verder hoeft je de Yucca niet te snoeien. Met zijn woeste uiterlijk is hij een stoere en ruige jongen. Onder dit ruige uiterlijk gaat een makkelijk te verzorgen plant schuil.


Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als . Uw klant kan geel of lelijk blad weghalen, of kan de Yucca snoeien , het beste in de .

Er zijn in feite diverse soorten yucca , maar hoewel ze variƫren in formaat en kleur , zijn ze allemaal in staat om te gedijen in. Yucca uit zaad kwekenDe stek nemenEen yuccaplant buiten plantenZorg. Yucca gloriosa Variegata (Bontbladige Palmlelie) Yucca gloriosa Variegata bloeit wit en heeft bont bla de uiteindelijke hoogte is 100.


Snoei de plant als het nodig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts