maandag 17 oktober 2016

Goudpel kippen

Vind goudpel kippen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Mooi haantje van ca weken ou zoekt goed thuis met ruim erf. Word een mooie volwassen haan met grote staart en mooie kleuren. Koop of Verkoop goudpel kippen op Marktplaats.


Er bestaan twee erkende pelvarianten: geelpel, ook wel goudpel genoem en zilverpel.

Assendelfters zijn actieve kippen die veel ruimte nodig hebben. De kleurslagen van de Friese Hoenders zijn goudpel , zilverpel, citroenpel, . Een van de best doorgefokte kleurlagen bij het Friese hoen is de goudpel. Goudpel kippen , op bestelling voor een klant zijn eigen kippen geschilderd op tegels, het model staat er goedkeurend naar te kijken. Unsubscribe from Pieter Eppinga?


Rechts: Goudpel Hollands Hoen, hen. De goudpel of geelpel kippen worden vooral gehouden . Trio Groninger Meeuw goudpel groot. Harm Jan Brink richt zich vooral op de goudpel.

Met een van die hennen werd hij vorige maand kampioen op de Europashow voor Friese . De Bresse en heel Frankrijk zijn heel trots op hun verschillende kleurslagen poule de bress, en dit is zeker terecht. Doordat deze kippen als ze geslacht zijn . Groninger Meeuwen zijn de pelkleur (zilverpel, goudpel of citroenpel), een enkele rechtopstaande kam, die bij . Kippen - Chickens - Hühner. Hollandse kuifhoen kriel Hollandse kuifhoen Groninger meeuw goudpel Een paar soorten: . Sommige zou je alleen al om die namen . Meestal hield men dan ongeveer 1kippen , niet zelden in verschillende kleurslagen. Destijds was goudpel wat nu roodpel is en goudpel was toen geelpel.


Voorbeelden - fotogalerie - photo gallery goudpel kippen. Houwink dat hij patrijskleurige en goudpel hanen zag. Op bestelling voor een klant zijn eigen kippen geschilderd op tegels, het model staat er naar te . Dit ras is in het veengebied.


Het ras is ontstaan in het lage veengebied rond . Deze kippen worden door eierboeren gehouden puur voor de eieren. Dit zijn Hollandse Hoenders (groot) in de kleurslag Goudpel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts