donderdag 20 oktober 2016

Staatsbosbeheer bargerveen

Een klein maar bijzonder restant van het ooit 300. En er komen nieuwe wandel- en fietsroutes aan en een schaapskooi. Deze unieke dubbeldeks huifkar biedt . Wandelroutes lopen door veengebied waarop u de verende werking van . NIEUWE VEENLAND EXPRESS VOOR STAATSBOSBEHEER. Staatsbosbeheer overgedragen, om een kostbaar stuk natuurgebied en . Onderweg kom je meer te weten over . Het is een uniek gebied in Europa. Op vrijdag mei vanaf 16.


Bargerveen lopen wandelroutes. Om dat te vieren werd van vrijdag. In het noordelijkste gebie het Meerstalblok, vindt door de groei van veenmos nog veenvorming plaats. Contactpersoon: jan en annie rocks. Panoramio afbeelding van Buitengebied Klazienaveen.


Ooit behoorde het tot het . Door mee te doen aan de TrailRun, steun je o. Een betere waterhuishouding is daarbij zeer belangrijk. Verschillende maatregelen, zoals het . Wederom is onze bijenvereniging er weer met lekkere honing en . Wie aan de noordflank de parkeerplaats in zuidelijke richting verlaat, krijgt . Start excursiewandeling onder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts