donderdag 27 oktober 2016

Calamintha nepeta nepeta

Het is een bosplant, die zich in droge tot lichtvochtige bossen op . Nepeta of bergsteentijm in het nederlands is een bladverliezende aromatische vaste plant met een bossige, brede habitus. Deze bossige, fris kruidig ruikende plantjes zullen nooit de hoofdtoon voeren in een tuin. Maar aan de andere kant is er geen tuin . Daarom heel geschikt als randplant.

De kleuren zijn meestal zachtblauw, lila of wit, maar ook . Aantrekkelijk voor bijen, hommels en vlinders. Calamintha is een vaste plant met een sterk geurend blad. Vormt een bossige lage plant dat rijkelijk bloeit met lichtblauwe bloempjes. De geur trekt massaal bijen, hommels en vlinders aan, de plant bij uitstek voor deze.


Binnen 2-werkdagen bezorgd! Plantensoort: vaste plant.

Gebruik: groep, kleine groep. Habitat: open plaats met droge bodem of . Kan na de hoofdbloei licht . This selection forms a perfect mound of Mint-scented leaves, smothered by small white flowers from . Compact mounds of tiny white flowers turning blue with age. De bloemen verschijnen in de bovenste bladoksels.


Its stems present a cloud of dainty, lavender-and- white . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. Bloeit langdurig en heeft een frisse . Thick mounds of small, very scented leaves with . Zet veel planten in je tuin, zodat de bodem volledig dicht groeit. Zo is er geen plaats meer om de grond om te woelen.


Bodembedekkers maken de tuin voor . Hoogte: inclusief bloem 40cm. Bijzonderheden: een kruid .

Vooral de tere, blauwe bloemetjes, die in de zomermaanden verschijnen, zijn sierlijk. De vaste plant wordt veelal toegepast in een . Echter, niet alleen de geur, maar ook het uiterlijk van de plant is . Mediterranean coast (Sardinia Islan Italy) and on the Atlantic .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts