woensdag 17 augustus 2016

Zorgboerderij oterleek

Welkom op zorgboerderij Polderpracht. Wij zijn Joost en Merel Stroomer. Zorgboerderij Polderpracht is een kleinschalig agrarisch bedrijf met vooral melkkoeien. Er zijn verschillende dieren op de . Mensen met dementie die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen, . Altijd een betrouwbare Hulp bij jou in de buurt.


Bekijk gratis het complete overzicht op de Nationale Hulpgids. Kleinschalige zorgboerderij op agrarisch bedrijf. De meest volledige site met ruim 66. Opdrachtgever: Bouwcompagnie te Hoorn.


Afnemer: Warmthuis te Hensbroek. De zorgboerderij is genomineerd voor de Patiƫntvriendelijkheidsprijs. Ontmoetingscentrum voor mensen met een vorm van dementie. Dagbesteding op zorgboerderij of tuinderij. Oterleek Afstand: km.


Zoek zorgboerderijen op alfabet, naam of vul uw postcode in voor een boerderij in de buurt. Buitengewoon leren bieden we aan, aan kinderen en jongeren die wel leerplichtig zijn, en niet naar school gaan. Het is mogelijk om er naar toe te . In de Binnenkijker kijken we binnen in een stolp.


Een kijkje achter de schermen van De Hulst, een bijzondere zorgboerderij. Een informele en kleinschalige vergaderlocatie op de boerderij. Stichting Vrienden van Zorgboerderijen in Schermer, Koggenland. De Bietenhaven ligt op een unieke plek midden in de Schermerpolder. Hugo van Waarde - mede-initiatiefnemer Warm Thuis over de nieuwe huisvesting op de Hulst.


Op de zorgboerderij bieden wij educatie aan d. Onderwijs en zorg versterken in deze trajecten elkaars activiteiten. Groene omgevingen als zorgboerderijen bieden buitengewone mogelijkheden om specifiek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts