maandag 15 augustus 2016

Zandlopers 1 minuut

Officiele spellen zandloper. Aanbevolen voor toernooien of in familie verband. Formaat hoogte: ongeveer cm. Er zijn verschillende keuzes aan looptijden zoals bijvoorbeeld minuut , minuten of zelfs minuten.


Voor elk spel is er daarom wel een geschikte zandloper.

Deze zandloper loopt minuut. Op werkdagen voor 17:bestel morgen in huis. Op deze superleuke, grote zandloper kun je zitten en tegelijkertijd als timer gebruiken.


Net als de kleine zandlopers kun je deze draaien om de tijd in te stellen. Een zandloper , ideaal om een stopwatch te vervangen bij kortdurende sport- en spelactiviteiten Kleur: Geel (Elke tijd heeft zijn eigen kleur) Tijd: minuut. Uiteinden blauw, zand wit.


Groothandel voor school, kantoor en hobby artikelen.

Wij staan voor kwaliteit en goede service tegen scherpe prijzen. Op zoek naar een trendy kado? Zandloper minuut kunststof. Bij uitstek geschikt voor gebru.


Een duurzame zandloper met een tijdsduur van minuut speciaal ontwikkeld voor gebruik bij sport- en spelactiviteiten. Stabiele zandlopers in frisse kleuren en met verschillende looptijden. Grote zandloper hoogte cm. Kleine zandloper groen, minuut (1x mm).


Nieuw minuten plastic frame zand glas zand glas zandloper timer klok decor - Color: Red. Met deze grote zandloper wordt het wel erg leuk om gevoel voor tijd te krijgen! De zandloper is gemaakt van plastic, glas en zand en is beschikbaar in . Te koop bij SpeelgoedFamilie.


Kunststof zandloper met een looptijd van minuut. Set gekleurde zandlopers , gemaakt van hard kunststof. Afmetingen: Duur: minuut.

Handig te gebruiken bij verschillende (reken)spellen. Inhoud: zandlopers met de duur van , en 3 . Het spel wordt spannender en men dwaalt minder snel af. Zet deze neer en iedereen ziet hoe vluchtig de tijd is.


Onze zandlopers worden gebruikit voor diverse doeleinden die met tijd te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts