maandag 15 augustus 2016

Waar kitten kopen

Op Marktplaats is een poezenpiek. Overal worden kittens aangeboden. Waar moet je op letten als je een kat koopt?


Kittentekoop is een website waar u advertenties plaatst voor (ras) kittens en (ras) katten , een link naar uw cattery opgeeft, herplaatsingen aanbiedt of uw kater . Koop en Verkoop Katten en Kittens op Marktplaats. Langharig, kortharig en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!

Hier vindt u een lijst van de dingen waar men moet bij stilstaan bij het kopen van. Kittens te geef of te koop , er zijn genoeg advertenties, al dan niet op internet, . Twee superlieve kittens van maand. We hebben ze tijdelijk een thuis gegeven maar helaas moeten ze nu weer weg. Ik wil al een tijdje lang graag kitten hebben. Het liefste meer dan 1tje, anders is het zo alleen.


Maar de vraag is waar kan ik deze kopen ? Een langharige of een kortharige kat? Of wil je misschien zelfs meerdere katten kopen om het plezier te verdubbelen?

Bij het kopen van een kitten komen er heel veel dingen op je af. Naast de vraag wat er allemaal nog meer aangeschaft moet. Dan moet je nog beslissen waar je de kat vandaan haalt.


Geef jij een lieve poes uit het asiel een tweede kans? Of kies je liever voor een kitten uit een nestje? Gaat u een kitten kopen , dan dien je op veel dingen te letten.


Katertjes zoeken een warm huisje waar ze mogen ravotten en spelen ze zijn. Een huislijk kattenbak zindige kitten poes te koop. Kittens blijven best zo lang mogelijk bij hun moeder, maar. Hoi, het lijkt misschien een domme vraag, maar waar haal je het best een kitten ? Wel zijn er vaak aparte locaties waar toch nog katten verkocht worden die in een. Vanaf dan zijn de meeste katten geslachtsrijp.


Kittens kunnen al vanaf weken gecastreerd worden (als ze meer dan kg wegen). Kijk eens bij de Nederlandse Kattenfokkers Vereniging. Zij bemiddelen voor kittens en kunnen je ook advies geven. Haal niet zomaar een kat bij een slechte.


Kitten te koop ( kittentekoop ) is een website waar u advertenties vind en plaatst voor kittens , dekkaters en herplaatsing. De aanschaf van een kitten : waar moet je op letten, wat heb je nodig, of kittens , hoe oud moet het kitten zijn en nog veel meer tips bij de aanschaf. Misschien is het ouderwets en achterhaal maar ik heb altijd gehoord dat je jonge dieren het best in het voorjaar kunt kopen : die zijn gezonder .

Katten en kittens zijn ontzettend schattig, maar waar moet je een kat kopen ? Particulier, bij een fokker of uit het asiel? Maak een weloverwogen keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts