vrijdag 19 augustus 2016

Blauwe druif bloem

De bloemen staan dicht op elkaar, en zijn bijna . Zijn kleine, bel-vormige en kobaltblauwe bloemen , elk met een mooie . Muscari armeniacum - blauwe druifjes. Als de bloemige tros blauwe belletjes rinkelt, weet je dat je weer naar buiten mag. De blauwe druif -of druifhyacint of . Bovenaan zijn de steriele licht blauwe bloemen , onderaan de vruchtbare donker paarsblauwe bloemen.

Dit ras geeft zeer makkelijk kleine, diepblauwe druiven die goed van smaak zijn:. De druif geeft eerst onopvallende trosjes bloemen , waarna de druiven zullen . Bloemkleur : blauw, paars of wit. Bloeiperiode: maart – mei, verschilt per soort. Net als alle bloemen die in het voorjaar bloeien, moeten blauwe druifjes vòòr de winter geplant worden.


Meestal gebeurt dit in de herfst, tussen september en . Online bloemen bestellen en laten bezorgen. Ze worden blauwe druifjes genoemd omdat de bloem lijkt op een kleine tros blauwe druiven.

Maar er zijn ook veel minder druivige druifjes om uit te kiezen. Hoewel het gezellige bolgewasje met haar kleine blauwe bloemen officieel . Kijk naar de volwassen bloemen , niet naar de te jonge of reeds verwelkende . In principe verschillen de witte niet zoveel van de normale blauwe druifjes. Het blauwe druif meisje haalt het voorjaar in huis. Er zijn voorjaarsbloeiers die nooit teleurstellen. Op een afstandje is het net een trosje druiven , vandaar de naam.


Afhankelijk van de variëteit kunnen de bloemen poederblauw , azuur, koningsblauw of . Blauwe Druifjes kopen doet u bij Queen Flowerbulbs. Dat vind ik altijd mooi om te zien”, vertelt Bart Pletting. Momenteel krijg ik steeds meer sprietjes maar geen bloemen. Moet ik deze bolletjes maar gewoon in de grond laten zitten zodat ze hopelijk . Prachtig voor in de tuin, op je balkon buiten, maar ook binnen in je woonkamer.


Blauwe druifjes worden vijftien tot dertig centimeter hoog en verwilderen goed. De ideale oplossing voor hangkorven, balkon- en patioplantenbakken, bloem - en plantenbakken, maar ook voor gebruik in zaaibedden, forceerbakken, tunnels .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts