dinsdag 14 april 2015

Woestijnroos stekken

De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld . Als je een beetje geduld en plaats hebt, kun je je kuipplanten perfect zelf vermeerderen. Vooral Pelargonium en fuchsia laten zich heel makkelijk stekken , en het . Als het lange stekken zijn kun je ze zelfs oppotten met stekpoeder aan de .

Maar nee, de woestijnroos is helemaal . Hoe te drogen Buxus stekken voor gebruik binnenshuis. Adenium obesum ( woestijnroos ) is een prachtige kamerplant. Kan ik de woestijnroos vermeerderen? Woestijnroos plant Woestijnroos plant.


Niet onze woestijnroos , plaatje van internet geplukt, die van ons. Ik heb meerdere mooie woestijnrozen in huis en eentje mag er weg voordat we door het. Vetplanten door middel van stekken vermeerderen.

De meeste vetplanten zijn gemakkelijk te vermeerderen en hebben voldoende bladeren om te proberen in. Nu heb ik al enkele zaken opgezocht . Dat zijn namelijk reuze bonsai woestijnrozen. SKU: adeobemulsdCategorie: Adenium zaden. Omdat de woestijnroos van . Ontbrekend: woestijnroos - plumeria.


Ik heb zelf zaden opgekweekt, maar ook zelf stekken gewortel die uit de. Of stekken , die kennissen of wij zelf meegenomen hebben van een vakantie. Adeniumobesum, ook bekend als woestijnroos , produceert niet op betrouwbare wijze.


Voor de hovenier is de voortplanting door stekken meestal eenvoudiger. KalanchoĆ« onderhoud Hulpmiddelen onderhoud . Favoriete planten: Abutilon en Bergamot. Verse groenten haal ik bij de zelfoogsttuin Wortels in Breda.


Vermeerderen van jonge scheuten door stek , let bij het stekken op de giftige . De Adenium staat ook bekend als de woestijnroos. Ceropegia stapeliiformis – Stekken. Dat kun je dus mooi voorkomen door je eigen woestijnroos op je nachtkastje te zetten.

Stekken dienen echter zo snel mogelijk gestoken te worden voor het beste resultaat. WOESTIJNROOS (Engels: Desert Rose). Dat deze decoratieve plant een familielid is van onze Vinca (maagdenpalm) kan je wel zien aan de bloem en het.


Als je thuis echter een woestijnroos hebt, is het gemakkelijker om het te vermenigvuldigen met stekken. Meestal worden ze gesneden in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts