woensdag 29 april 2015

Kiepbak

Nieuw, Gebruikt, Verhuur en . Vind kiepbak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Robuuste kantelbakken en kiepbakken kopen bij Pallet Plaza vanaf € 3695.


Welke kantelbak kopen voor heftruck? Bekijk kiepbakken met vorkkokers en kiepcontainers met wielen.

Kantelcontainers om grof bedrijfsafval te verplaatsen. De kiepbak van Indapp is uitstekend te verplaatsen met een heftruck. Deze kiepbak is bijzonder geschikt voor het opslaan en vervoeren van verschillende materialen, vloeistoffen, grond- en afvalstoffen Stabiel en naadloos als één . Deze in Europa geproduceerde kiepbak is gepoedercoat en biedt de maximale veiligheid en levensduur.


Uitgerust met automatisch kiepsysteem en . Hier vindt u ons aanbod aan CAM attachments kiepbakken. Onze kiepbakken voor heftrucks zijn het perfecte hulpmiddel voor het afvoeren en sorteren van uw. Een ondiepe kiepbak , behulpzaam bij werkplaatsen met een beperkte hoogte.

Geschikt voor afval, stof, houtsnippers, spaanders, etc. Automatische kanteling door middel van contact en handmatige kanteling met hefboom. Veiligheidsketting voorkomt ongewenst kantelen bij verplaatsen.


Afwijkende modellen en uitvoeringen op aanvraag. Ook leverbaar in elke gewenste kleur. Specificaties THV Stortbakken . Deze Universele kiepbak of kantelbak optimale oplossing voor allerlei soorten stortgoederen, met matige hoogte. Een vrachtwagen met kiepbak , ingehuurd door een telecombedrijf, stort voor de ingang van het Opta-gebouw een enorme hoeveelheid papier uit. Grote laad- en draagvermogen.


De cilinder met arm zijn . Wat is de betekenis van kiepbak ? Ostheimer houten kiepbak die achter de ostheimer houten traktor kan. Kiepbak Kantelbak Zelfkieper 800L met wielen. Andere capaciteiten op bestelling.


De vrachtwagen heeft een gedetailleerde cabine. Online vertaalwoordenboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts