woensdag 22 april 2015

Indica wiet soorten

Bekijk de wietzaden met pure indica genetica in dit overzicht van Wietzaadjes. Het effect van indica soorten is een fysieke body high, die ontspannend en kalmerend is. Geen andere wiet presteert zo consistent voor binnen- en . Er bestaan honderden wietsoorten en bijna dagelijks komt er één bij. Maar wat zijn nou de eigenschappen waar je als medicinaal thuiskweker .

De soort die de cannabis cultuur over de wereld veranderde, blijft. De zware geurige toppen van deze planten groeien in . Welke wiet past het beste bij jou? Kies, als je stoned wilt worden én tegelijkertijd minder angstig wilt zijn, dan bij voorkeur voor indica (-dominante) wietsoorten.


White Widow De White Widow is een witte wiet soort en een van de sterkste soorten met veel THC. Indica heeft andere effecten dan Sativa. Deze soorten hebben verschillende eigenschappen, zowel qua uiterlijk als effect.


De Weed Seed Shop cannabis indica - soorten in dit filter zijn gekweekt met een hoog percentage indica -genen.

Dit is het soort genen dat voor een diepe, relaxte. Skunk is een benaming voor alle indica overheersende wiet soorten die veel gekweekt worden in Nederland. Je hebt even globaal gezien 3 . Na het gebruik van een indica wietsoort krijg je een stone ontspannen gevoel wat voornamelijk . Cannabis sativa komt oorspronkelijk uit . In de apotheek zijn soorten (variëteiten) medicinale cannabis verkrijgbaar. Hierdoor lijkt het alsof het steeds om verschillende soorten wiet gaat, terwijl dat in werkelijkheid . Na alle waarschijnlijkheid is deze plant ontstaan uit centraal en.


Er zijn soorten cannabis die geteeld worden. Kweek je eigen medicijnen van wereldklasse met de medicinale cannabis zaden van RQS. De beste therapeutische marihuana soorten die tegenwoordig . Hoewel wiet en hasj beide onder de noemer cannabis vallen zijn ze niet hetzelfde. Alle (psychoactieve) cannabis soorten bevatten. Pure indica soorten vind je bij freeseedsonline op een rij.


Bij coffeeshop Toermalijn zijn soorten wiet en hasj te koop, met. Analyse variëteiten meest populaire wiet en soorten hasj in THC-monitor. Haze, kush, skunk, allemaal hebben ze hun eigen oorsprong en genetica.

Maar hoe zit dat ook alweer met hennep, cannabis, wiet en hasj, en wat is. Ruderale soorten groeien bijvoorbeeld langs de kant van de weg of op. Ze verschillen qua groeiplaats, eigenschappen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts