woensdag 22 april 2015

Von gimborn arboretum openingstijden

Openingstijden en prijzen. De museumkaart is niet geldig in het Von Gimborn Arboretum , omdat het arboretum een eigen donateurskaart hanteert. Het Nationaal Bomenmuseum Von Gimborn Arboretum in Doorn herbergt de grootste bomentuin.


Dit prachtige arboretum is het erfgoed van de Duitse inktfabrikant Max von Gimborn en dateert uit 1924. Vanuit richting Utrecht A Aafslag Driebergen-Zeist. Einde afslag rechtsaf richting Driebergen.


Alsmaar rechtdoor tot u Driebergen verlaat. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Wat is er nog meer te doen in de buurt van Von Gimborn Arboretum ? Heerlijk om door te wandelen. Beperkte catering aanwezig.


Was toevallig ook een natuurmarkt waardoor extra drukte. In het park zelf daar geen . Activiteiten en openingstijden. Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de . Het Von Gimborn Arboretum is een goed startpunt voor een bezoek aan al het.


Stap tijdens het fietsen even af bij Von Gimborn Arboretum in Doorn. Van november tot en met maart zijn de openingstijden van 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts