vrijdag 24 april 2015

Nieuws varkens

Het laatste nieuws het eerst op NU. Binnenland Ongeluk met vrachtwagen bij Kessel kost varkens het leven Een ongeluk . Met het laatste nieuws , onderzoeken en rapporten, wekelijkse blogs van de redactie en experts uit het vakgebied rond de varkenssector. Twintig varkens dood door kantelen van aanhanger bij Ommen.


Lees alles over de varkenshouderij onderwerpen markt, diergezondhei voeding, mest, huisvesting op Pigbusiness.

Een compleet overzicht van actuele cijfers en artikelen over de marktontwikkeling van biggen, vleesvarkens, zeugen, voer en mest. Subsidieregelingen Programmatische Aanpak Stikstof (PAS) - Doordat dieren in de (intensieve) veehouderij via mest veel ammoniak produceren . Koperwetgeving strenger, ti. De optimale deeltjesgrootte. Wijziging EU-wetgeving kope. Varkens komen met schrik vrij na vrachtwagenbrand in Lierop.


Tweemaal per maand verschijnt de e- nieuwsbrief VarkensActueel met volop nieuws en noviteiten. Ik las reeds op internet dat.

Schokkende beelden uit varkensstallen Limburg en Noord- Brabant. SCHAGEN Tot je oksels in de blubber en varkens die voor je voeten in de modder liggen te rollen. Schagen heeft er een nieuwe attractie bij.


Stalboekje Melkvee informatie natuurlijk producten voor gezonden dieren _Biokennis. Natuurlijk middelen gebruik in de veehouderij 11 . Brussel betaalt helft mee van ruimingsactie. België ruimt preventief varkens. Er dreigt Afrikaanse Varkenspest en Nederland houdt het hart vast.


En terecht, want als AVP de grens oversteekt naar Nederlan kan dit leiden tot een enorm . Binnen ons wereldje komt het positieve nieuws goed door maar daarbuiten nauwelijks. Het grote publiek leest geen agrarische vakbladen en volgt de . GIJS en ABZ samen verder in varkens. Afrikaanse varkenspest in ons land varkens in de besmette zone kunnen euthanaseren.


Nieuws en productinformatie. Bio-varkenshouder Kees Scheepens houdt op maandag oktober in Dronten een lezing over dierenwelzijn, plezier hebben en het laten . Varkens in Nood is een Nederlandse dierenwelzijnsorganisatie die zich inzet. Het grootste varkensbedrijf van Roemenië is getroffen door de Afrikaanse Varkenspest (AVP).

De gemeente Emmen gaat met varkens de Japanse duizendknoop bestrijden. Groot en klein nieuws , triest en grappig nieuws wisselden elkaar af. GD heeft onlangs de PCR-testmogelijkheden voor PRRS en Circo bij varkens flink uitgebreid.


Tot nu toe werden deze testen alleen uitgevoerd op individuele . De snelste en beste bron voor al het nieuws uit Limburg. Na op video vastgelegde misstanden in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts