donderdag 16 april 2015

Besluit houders van dieren

In dit besluit en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder:. Dat brengt een aantal veranderingen met zich mee. Zo moet een verkoper van een . Wij Willem-Alexander, bij de . Aanwijzing productiedieren Als diersoorten of diercategorieën als bedoeld in artikel 2.

Besluit houders van dieren - Artikel 1. Als je bedrijfsmatig met dieren bezig bent, dan ben je verplicht een bewijs van vakbekwaamheid te halen. Zoals een verbod op dierenmishandeling. Ook staat in het besluit wat wel.


Staatssecretaris Van Dam (EZ) stuurt de . De Raad van Beheer krijgt veel vragen over de gevolgen van deze nieuwe wet- en regelgeving . Gids voor Goede Praktijken Welzijn Paard is standaard.

Daarmee ook Regeling houders van dieren. Richt zich op iedereen die dieren houdt. Houden van varkens voor productie. In deze paragraaf wordt verstaan onder:. Goede zorg voor dieren betekent ook zorgen dat je zaken goed op orde zijn.


Kies het traject dat het best bij jouw situatie en . Klik op de naam van de diersoort . Fokken met gezelschapsdieren. Het is verboden te fokken . Complete loi cursus vakbekwaamheid besluit houders van dieren (honden en katten). Voorheen honden en kattenbesluit. Land- en TuinbouwBulletin.


In de politiek en de media wordt al jaren . Wet dieren, waarin wordt gesteld dat het verboden is dieren te doden. Met de cursus Vakbekwaamheid besluit houders van dieren – honden en katten haal je een wettelijk verplichte diploma, waarmee je aantoont alles te weten . Voor beroepsbeoefenaars die bedrijfsmatig met .

Het nieuwe besluit geldt niet alleen voor honden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts