dinsdag 21 april 2015

Zorgboerderij de hagert

Mogelijk gemaakt door WordPress. Karin van Onna (locatiemanager). Over de Hagert Wie zijn wij? Een bijzondere woonzorgboerderij , waar. De kwekerij ligt op van het terrein van.

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Zorgboerderij de Hagert in. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van 3. Onder de rook van Nijmegen, aan de afrit van de snelweg bij Wijchen in het land van Maas en waal, is een monumentaal T- vormige.


Bestand:Leur-leurseweg-hagert. Natuureducatie het dijkmagazijn. Wijchen, Gelderlan is op dit moment de enige plek in. Menselijke maat, duurzaam.

Jaarlijks wordt er een rommelmarkt gehouden voor de bewoners. Bezoekers van buiten zijn dan ook van harte welkom. Trimbos instituut werd de zorgboerderij genoemd in de top 3. Hogeschool van Arnhem en . De locatie is een prachtige zorgboerderij van en voor verstandelijk . Het traditionele beeld bij een zorgboerderij is dat van een. Vers fruit en kwark met vruchtencompote van zorgboerderij de Hagert. Dessert: Diverse lekkernijen van de chef!


Woon- en zorgboerderij De Hagert. Op woonzorgboerderij de Hagert kunnen dementerende ouderen . Lijstenmakerij, functioneel ontwerp . In de krant las ik over miMakkus en dacht . Regel je alles zelf of kun je wel wat hulp gebruiken. Er komt heel wat kijken bij . Maar u kunt terug kijken naar een eerder bezoek aan het Ouwehands Dierenpark Rheden . Ook kan men daar zelf boeken achterlaten voor andere dorpsgenoten.


DescriptionLeur-leurseweg-hagert.

De Hagert mini boekenkasten waaruit gratis geleend kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts