woensdag 22 april 2015

Tandwieltjes steampunk

Steampunk tandwielen 1 set van stuks. Vind steampunk tandwielen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. CraftEmotions Houten ornamenten tandwielen pcs.


Piraten ooglapje in de stijl van het steampunk genre met een tandwiel.

Zakje met diverse stuks. Ketting steampunk tandwieltjes. Enorme sortering accessoires en kleding voor . Het minimum bestelbedrag Is € 10. Tenzij anders vermeld zijn de andere accessoires niet inbegrepen.


De Poppenkraal - Handgemaakte sieraden, boeken, hoeden en ornamenten, camees en meer hobby materialen. De leukste en scherpst geprijsde feestartikelenwinkel van .

De kleding bij steampunk doet vaak nog victoriaans aan maar kan ook. Op steampunk producten zitten allerlei mechanische onderdelen zoals bijvoorbeeld tandwieltjes , klokken en sleutels. Het oogmasker is gemaakt van plastic. Het is versierd met tandwielen en goudkleurige kettinkjes. Dit accessoire is een steampunk masker voor vrouwen.


Je zocht naar: steampunk tandwielen tandwielen ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht . Hoed steampunk tandwielen. Groothandel steampunk gear uit Goedkope steampunk gear Loten, Koop van. Materiaal en info: Bestaande uit: Armband met kant en bronskleurige tandwieltjes. Bronskleurige ring met kant en . Tandwielen en koper zijn veelvoorkomende . Prachtige kostuums met tandwieltjes en andere details, zegt eigenaar John . Complete set met echte tandwieltjes , radertje, wijzers en nog veel meer kleine metalen horloge onderdelen om. Deze schmink sjablonen zijn gemaakt om veelzijdig gebruikt te worden met schminken en als Airbrush sjablonen.


Ook steampunk is dit jaar helemaal in, vooral herkenbaar aan prints van tandwieltjes. Bij Hoofs gaat het met de steampunk ook goed.

Open een horloge en je vindt er een ieniemini, ingewikkeld wereldje van tandwieltjes en metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts