woensdag 14 september 2016

Zorgboerderij bornerbroek

De Zegger biedt zorg op maat en 24-uurszorg. Rustiek gelegen in het Overijsselse Bornerbroek. Een zorgboerderij die meer biedt.


Wij, Johan en Mieke bieden senioren en ouderen met een zorgvraag . Altijd een betrouwbare Hulp bij jou in de buurt.

Bekijk gratis het complete overzicht op de Nationale Hulpgids. Onze zorgboerderij is gelegen in een bosrijke (wandel-) omgeving in Bornerbroek aan de rand van Almelo, en nu ook in Ypelo. De zorgboerderij heeft al een vergunning, . Naast een zorgboerderij de zegger vind je ook veeteelt, geestelijke zorg, land en tuinbouw, opvang, . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100.


Vacatures Begeleider zorgboerderij in Bornerbroek. Zorgboerderij de zegger Bornerbroek op Telefoonboek. Beste werkgevers in Bornerbroek.

Welkom op de website van zorgboerderij de Piet. Wij hopen dat we u met behulp van onze site kennis kunnen laten maken met onze zorgboerderij en u een . Het dorp ligt in de gemeente Wierden, tussen Almelo, Goor, Bornerbroek en Rijssen en . De boerderij biedt zorg aan. We sluiten samen de dag af met een broodmaaltijd en een lekkere kop . De betreffende lokatie ligt in de wijk Bornerbroek in de buurt Verspreide huizen wijk. Een overzicht van de zorgboerderijen in Overijssel die zich hebben aangesloten bij de.


Klein Wierke, Bornerbroek , Almelo, Kwaliteitskeurmerk Landelijk . Lees meer op onze website. Locatie: Hengelo, Provincie. Schultenhofweg Tubbergen. Bolscher Landen BornerBroek. Donderdag december: bezoek van cliënten van o. Neemt u contact op met de regiocoördinator van de zorgboerderij.


Bornerbroek is een dorp in de provincie Overijssel, in de streek Twente, gemeente Almelo. Vof SchagenHuybrechts zorgboerderij De Dennenkamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts