donderdag 15 september 2016

Tarieven verstelwerk

Bij afwijkende werkzaamheden word een uurtarief berekend. Pantalon, korter maken met orginele zoom. Voor Opmaat activiteiten worden onderstaande tarieven aangehouden.


Klik op deze PRIJSLIJST voor de tarieven van reparaties en verstelwerk. Heeft u haast, dan is het mogelijk om uw kledingstuk dezelfde dag nog op te halen. Genoemde prijzen , zijn vanaf prijzen.

Korter met blindzoom, € 50. Alle rechten zijn voorbehouden. Deze ervaren vakman maakt daarbij gebruik van een eigen paskamer, toonbank en werkruimte welke is voorzien van alle benodigde industriĆ«le naaimachines, . Ontdek ons vakkundige service voor kledingherstel en verstelwerk. NICOLE KLEDINGREPARATIE STOMERIJ.


Prijzen voor particulieren. Hieronder zijn een aantal tarieven weergegeven, wat betreft de reiniging. Naast particuliere kledingreparatie en verandering bieden wij onze diensten ook aan aan bedrijven. Uiteraard hebben we hier scherpe tarieven tegenover staan .

En dit alles tegen een zeer redelijk tarief. Ook kunt u bij mij terecht voor uw stoomgoe servicepunt stomerij EER uit Emmen, stoomgoed gaat weg op woensdag . Rafid Tailoring is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het op maat maken van kledingstukken voor dames- en herenmodezaken uit het midden- en hoge . Reparatie naad broekspijp. Kledingreparatie Tarieven.


Het repareren en vermaken van kleding en huishoudlinnen valt onder het - tarief. Kijk welke textielartikelen onder huishoudlinnen vallen. Broek korter met dubbel stiksel . Naast verstelwerk en kledingreparatie bieden wij ook een uitgebreide. Deze service bieden wij zowel aan particulieren als bedrijven tegen gunstige tarieven. Met onze stomerij service kunt u gemakkelijk uw kleding laten stomen.


Kijk voor hier voor prijzen en meer informatie. Gouden Draad Apeldoorn Navigation. Beschadigde kleding blijkt vaak nog heel goed te kunnen worden hersteld. Onze ervaren naaisters zijn zeer bedreven in het verlengen of inkorten van een . U zult merken dat wij zeer aantrekkelijke tarieven hanteren, wat het des te meer de moeite waard maakt om uw kleding te laten maken! Zo kunt u weer jarenlang.


Het echtpaar Aziz en Madlin zijn eigenaar van de . De Smaragd naaiatelier is een begrip in Hoogvliet.

Al jaar actief en gespecialiseerd in het vermaken en stomen van kleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts