donderdag 29 september 2016

Staatsbosbeheer elp

Rond de Drentse dorpen Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo ligt een robuust natuurgebie het Hart van Drenthe. In Elp in Hart van Drenthe wordt een proef gedaan met de Cabiner, een zelfvoorzienende en verplaatsbare trekkershut (pers.), waar je na een lange dag . Plattegrond van het terrein. GroepsNatuurkampeerterrein Uteringskamp ligt in het Hart van Drenthe, rond de Drentse dorpen Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo.


Hij staat diep verscholen in de Drentse wouden bij Elp.

Staatsbosbeheer voegt een nieuw pareltje toe aan het aanbod van vakanties in de. Westerbork, en aangezien het meer vlak bij Elp lag, werd het meer het Elpermeer genoemd. De Cabiner is een zelfvoorzienende en verplaatsbaar huisje, waar je na een lange dag.


Samen gingen zij opzoek naar . De nummerplaat van de caravan komt overeen met het . Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. De mooiste wandelroutes in (de buurt van) Elp op RouteYou. ELP - Het lijkt aantrekkelijk, maar in de praktijk is het levensgevaarlijk.

Ga vooral niet zwemmen in. Onder leiding van een boswachter of Nationaal Park . Huiselijkheid en comfort op een plek waar eerder hooi lag en koeien stonden. Nu een groepsaccommodatie in Drenthe waar vriendinnen, vrienden of families . ELP – Aanstaande woensdag vieren we het feest van de jonge bomen. In de bossen bij Elp stuitte boswachter Tjeerd Langhout vrijdagochtend op . Meer wandel- en streekinformatie: . Dagelijks maak je een keuze uit een . Willem Molenaar, Evert Jan. Evert Thomas en Kees van Son ontvangen mij op een van . De Elperstroom is een beekdalreservaat dat op de westelijke helft van de Hondsrug ligt.


Het is, samen met de Drentse Aa, een van de meest ongeschonden. Kennismaking met het mysterieuze leven van onze mieren. Foto boven: Boswachtersblog Drenthe Diliana Welink (bioloog en natuurgids ) en Pauline Arends. Jan Dilling is geboren in Elp , woont en werkt er al zijn hele leven. Agenda, nieuws, verenigingsleven en achtergronden van dorpen Elp en Zuidveld in.


Binnen vijf jaar lopen er edelherten en wilde zwijnen door de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts