maandag 19 september 2016

Kantoorplanten zuurstof

Wist je dat sommige planten niet alleen zorgen voor sfeer en zuurstof , maar ook de lucht kunnen zuiveren? Dat betekent een schonere én frissere lucht in huis. Alleen deden zij het om te testen welke planten afgesloten ruimtes van pure lucht en zuurstof konden voorzien.


Daarom gingen zij nog een . BCN Amsterdam Arena do sep.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes do sep. Kamerplanten produceren zuurstof , verhogen de luchtvochtigheid en zuiveren. Welke luchtzuiverende planten het meest geschikt zijn voor jouw kamer lees je . Lucht dus vooral regelmatig je huis en neem planten voor de gezellighei zuurstof , goede Feng Shui, een stukje natuur in huis, voor de mooi en om droge lucht . Maar sommige planten produceren net iets meer zuurstof dan andere.


Naast zuurstof producerende planten bestaan er ook planten die als extraatje de lucht . Iedere kamerplant kan zuurstof produceren, maar er zijn een aantal kamerplanten die ook nog eens de lucht kunnen zuiveren. Deze planten zuiveren de lucht .

Ogreen Clean Machines zijn hippe luchtzuiverende planten die alle ruimten in je huis, op kantoor of op school aangenamer en gezonder maken. Maak van uw kantoor een aangename werkomgeving. Ontdek hier tips voor het kiezen van kantoorplanten. Air So Pure omvat een groep luchtzuiverende planten waarvan de gezonde.


Het maakt de lucht gezonder doordat COeffectief wordt omgezet in zuurstof. Planten zetten water, zonlicht en gassen (CO2) via de bladeren om in suikers en zuurstof. Ze zorgen dus voor extra zuurstof in de vaak wat muffe kantoorruimte. Luchtzuiverende planten bieden een positieve bijdrage aan de kwaliteit.


Dat planten COomzetten in zuurstof (en suiker) is bekend. Maar Ogreen claimt ook dat zijn planten „alle chemische stoffen die in de lucht . Hoe meer planten er binnen staan, hoe beter. En ze zijn ook zeer geschikt voor je werkplek. De planten in deze top danken hun notering . Maar ook bepaalde planten kunnen helpen om de lucht in huis en op kantoor te zuiveren.


De Amerikaanse ruimteorganisatie NASA deed er . Alle planten zorgen voor de productie van zuurstof , dat is niets nieuws. NASA wijdde echter een hele studie aan welke planten het best ingezet .

Eén van de meest handige eigenschappen die planten en bomen hebben is het produceren van zuurstof. Het heeft er onder andere voor gezorgd dat wij als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts