vrijdag 30 september 2016

Varken spreekbeurt

In China leven de meeste varkens van de hele wereld. Varkens met hangbuiken en vetrollen en snorbaarden. Vroeger namen de Chinezen een voorraadje . Wat is het verschil tussen een varken en een wild zwijn?


Een complete spreekbeurt over varkens. In ons land zijn ongeveer miljoen (1000) .

Het varken is een zoogdier dat door veel mensen wordt gegeten. Wat vind jij nou van een varken ? Een leuk huisdier dat gezellig naast de kat slaapt? De meeste mensen vinden varkens dom, lui en vies.


Janouck van Rossum, groep 5. Inhoud De geschiedenis van het varken. Ze worden al duizenden jaren door mensen gehouden. De wetenschappelijke naam is: Sus Scrofa In veel plekken op de wereld zijn .

Wij vinden het heel leuk om het over het varken een werkstuk te maken. Omdat de mensen vaak denken dat varkens vieze beesten zijn. Informatie over het varken. De draagtijd van een zeug is ongeveer 1dagen ( maanden, weken en dagen).


Een varken kan wel tot biggen per worp . Voordat een varken bij jou op je bord belandt als schnitzel of plakje ham, verhuist een varken een paar keer. Er zijn verschillende plekken . Wil je een leuke en goede spreekbeurt houden over varkens ? Vraag dan nu het informatiepakket aan! Je ontvangt onder andere een complete spreekbeurt , een. Varkenshouderij, mestprobleem, varkens fokken, proefdiervrij, lekker dier.


Ik houd mijn spreekbeurt over varkens omdat ik het hele leuke dieren vindt, en het is mijn lievelingsdier. Roze, krulstaartjes en grote snuiten. Zo geven koeien meer melk dan varkens , ook als ze zwanger zijn. Bekijk dit filmpje uit Het.


Wil je er een spreekbeurt over houden, dan kun je hiet informatie. In de varkenshouderij zijn veel bedrijven die varkens vetmesten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts