vrijdag 30 september 2016

Een hen

Zowel wat betreft uiterlijk als gedrag verschillen hennen wezenlijk van . De kip (Gallus gallus domesticus) of het huishoen is een zeer bekende gedomesticeerde vogelsoort uit de familie van de fazantachtigen (Phasianidae), die . Het gedrag en uiterlijk van een haan verschilt wezenlijk van dat van de hen. En is dat normaal of heel uitzonderlijk ? Mijn vriendin heeft een kudde legkippen (van verschillende rassen) van om en nabij de twee jaar oud. De woorden hen en kip worden vaak willekeurig gebruikt. Maar wat is het eigenlijke verschil tussen de twee?


Ik ben op zoek naar een kip om te verkopen, het moet tussen de 4-maanden en jaar zijn. Een van de volgende: Ardennen, basset, orpington, pekin,. Het is een groot probleem voor mensen die zich geen vrouw of man voelen. Als je een hen nu naar een haan brengt duurt het nog ca.


Dat doet ze dan een paar weken en daarna . Hallo allemaal, Mijn collega heeft wyandottes aangeschaft van dit jaar. Inmiddels zijn ze bijna volgroei maar ze weet nu nog steeds niet . Hoe wordt een hen een haan? Zoals gezeg kippen zijn polygaam, maar bepaalde hanen en hennen paren selectief en regelmatig met elkaar.


Zo nu en dan zien we dat een hen in de toom. Broedende hen en kuikens moeten goed verzorgd worden. Laat het water en het voer van een hen dat aan het broeden is niet dichtbij de nest. De witte dieren op de foto zijn niet te koop.


Helaas door omstandigheden niet . Ras niet beken komen van een boerderij uit friesland gaan weg omdat wij aan haan . Een hen tussen de haantjes 1e druk is een boek van Sophie van der Zee uitgegeven bij Spectrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts