dinsdag 13 september 2016

Floralis lisse

Cinema Floralis ( Lisse ). WordPress Theme created with Themler by . Wil je een gezellig avondje uit in de Bollenstreek? In Floralis zijn een theater, bioscoop, grand cafe,. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van bioscoopreclame in Lisse?


Het college heeft besloten om Floralis aan te wijzen als gemeentelijk monument.

Volgens het college heeft dit pand een . Theater en film in voormalig veilinggebouw. Op februari wordt Club Live in Floralis georganiseer locatie Floralisplein in Lisse. Dit is een initiatief van Bescal en WelzijnsKompas.


Het Filmhuis Lisse presenteert op dinsdag september aanstaande de Amerikaanse speelfilm “Lean on Pete”. DatuDinsdag september . Korte cursus theater en zang in Floralis Lisse. Jeugdtheaterschool Flores biedt van zondag mei tot en met juni een korte cursus theater en zang aan in . Wacht kortebaandraverij Lisse opnieuw een zinderend slot?

Te koop aangeboden: zitplaatsen naast elkaar op rij i voor de uitverkochte solovoorstelling motel van thomas acda in floralis te lisse op . Monday) 8:pm - :pm. Op de locatie waar de Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale (CNB) was gevestig zijn nieuwe woningen en appartementen gerealiseerd. Het officiële verkooppunt . Vergaderen in een voormalig bloembollenveilinggebouw kan nu bij Floralis – Huis Van Cultuur – Lisse ! De mooie ruimtes zijn uitermate geschikt.


Een zeer geslaagd Cultureel Café Lisse in Floralis. Bezoekers konden genieten van twee korte films van het Filmhuis Lisse , konden meedoen aan een . Na afloop van het toneelstuk in theather Floralis te Lisse was er een. De gemeente ligt centraal in de Randstad: op een steenworp . De Film van Dylan Haegens wo sep.


Johnny English Strikes Again wo sep. Een klein jaar na de opening van Floralis komt dan toch de theaterfunctie van. Hans en Steven Kazan komen in november naar Lisse en Sjaak Bral houdt op . De monumentencommissie van de gemeente heeft het gebouw daarvoor . Huis van Cultuur Floralis in Lisse wordt een gemeentelijk monument.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts