maandag 12 september 2016

Imkerij t schuurtje

Bijenexcursie en kaarsen maken van bijenwas altijd . Een high tea, een boerenlandlunch, workshops, . Kinderfeestjes, schooluitjes of familiefeestjes. Breng een bezoekje aan deze landelijke Imkerij in Loosdrecht. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Imkerij Het Schuurtje in Loosdrecht vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Educatie imkerij met een certificering voor basis school. Wij verzorgen leuk ontdekkend en leerzame schoolreisjes, BSO uitjes en zijn vergaderlocatie met . De imkerij -educatie is gericht op de rol die de honingbij speelt in de natuur. Het bloemetjes-en-bijtjes project is uniek in de regio.


Alles wat je moet weten over Imkerij ` t Schuurtje met alle routes en bezienswaardigheden in de buurt. De openingstijden van alle vestigingen van Imkerij T Schuurtje in Nederland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Hoe ziet een koningin eruit en hoe maken bijen hun raten?

Wat is stuifmeel en hoe smaakt koninginnegelei. Recreatie en educatie imkerij waar je met school, bedrijf of kinderfeestje leuke ontdekkende en leerzame activiteiten kunt doen. De VVV Loosdrecht is hier . Toevoegen winkelmand Boek deze locatie. Ontdek hier alles over bijen, de bijenkoningin en hun heerlijke honing. Aan het eind van de dag kun je ook je eigen kaars maken van echte . De leukste workshops kaarsen maken met picknick.


Een picknickpartijtje en kaarsen maken bij de imkerij. Je kunt kiezen uit kleuterfeestjes met kabouter kaar. Op onze landelijke imkerij kunt u genieten van een high tea met huisgemaakte en ambachtelijke producten. Kaart en route voor Imkerij t Schuurtje op UitMetKinderen voro een fijne bestemming, route en kaart. Openingstijden Imkerij Het Schuurtje Oud-Loosdrechtsedijk 1in Loosdrecht, alle Imkerij Het Schuurtje openingstijden en koopavonden in Loosdrecht.


Schuurtje is een imkerij met boerderijtuin, winkel, workshops kaarsen maken en educatieve activiteiten. Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar Delft. Deze locatie heeft haar profiel nog niet bijgewerkt en er zijn nog geen berichten of reviews geplaats.


Welke activiteiten zijn er te doen: - Meehelpen met het maken van educatiemateriaal voor basisscholen over de natuur. Helpen bij tuin onderhoud van .

De imkerij ligt landelijk gelegen bij de Loosdrechtste plassen (Zuid-Holland).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts