woensdag 28 september 2016

Heideplanten kwekerij

Joost Schellekens Tuinplantenkwekerij is tevens een heidekwekerij en . Een uitgebreide collectie Erica, Calluna en Daboecia. U kunt op deze website heel eenvoudig heideplanten bestellen. Bloeiende heide het hele jaar door!


Rechtstreeks van eigen kwekerij dus geen tussenhandel of veilingkosten. Op onze kwekerij kweken wij grote getallen van deze planten, u kunt dus altijd terecht voor .

Er is zomerheide (Calluna vulgaris) en winterheide (Erica carnea, Erica darleyensis) die beiden goed winterhard zijn. Heide is een uitgebreid geslacht. Prijs per stuk € 0 stuks voor . Groenblijvende lage heestertjes.


Erica carnea is één van de weinige kalklievende soorten, die groeit op alle goed voorbereide gronden. De jarenlange en intensieve samenwerking met vele tuincentra en kwekers heeft veel waardevolle. Zoals de naam al doet vermoeden bloeit de zomerheide (Calluna vulgaris) . Daarnaast werkt u gedroogde koemest door de gron om uw heideplanten te . Boomkwekerij gespecialiseerd in heide.

Henk van beek is opgegroeid met heide. De sortiment-lijst van de kwekerij kan u terug vinden in onze catalogus. Het zij herhaald: heideplanten zijn licht-, lucht- en zonneminners. Durf ook niet-bloeiende planten te kopen als u op een kwekerij bent.


De hoogte na jaar is cm. De bloeiperiode is november - april. Een gepassioneerd kweker in Duitslan Kurt Kramer, kweekt al meer dan jaar . Kwekerij -Geke-Bijsterbosch. We zijn een klein familiebedrijf, gespecialiseerd in heide.


Grote voordeel hiervan is dat we elke plant zelf vastpakken en selecteren. Oktober is een prima maand om heide te planten. Groot assortiment heide van de kweker. Plantadvies en tuinideeën, bezoek onze inspiratie tuin en mediterrane tuin. Ons heidezaad bestaat uit zaaddoosjes en zaden, waardoor er een zaaidichtheid van tot gram per vierkante meter vereist is wanneer men de heide.


In deze kwekerij waren in deze hoogtijdagen naar schatting 5verschillende soorten heide in kleine vakken aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts