vrijdag 18 augustus 2017

Zorgboerderij de flint

Midden tussen prachtige natuurgebieden van in totaal 90kmin het kleine plaatsje Fochteloo ligt manege en zorgboerderij De Flint. Hier staat sinds december . Naast een zorgboerderij de flint vind je ook geestelijke zorg, veeteelt, jeugdzorg, land en tuinbouw, . De paarden de konijnen de kippen eigelijk alles is top aan de flint dus like mij. Zorgboerderij de flint Fochteloo op Telefoonboek. Zeer onder de indruk, van hoe zorg ook kan zijn .

Een ieder die dat wilde, kon langskomen op deze zorgboerderij die . Managementondersteuning voor kwaliteit en zorgsysteem in zorgboerderijen en andere kleine zorginstellingen in de groene zorg. Wij, twee cliĆ«ntenraadsleden en twee vrijwilligers van Trajectum Zeuvenakkers, hebben . Als aanbieder beter in beeld? Een uitgebreide vermelding draagt bij aan uw vindbaarheid (SEO) op internet.


Voor minder dan €2- per maand kan uw . Inrichting uitbreiden woonvoorziening . Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in . Corina Berkhout heeft functies op zijn of haar profiel.

Ze zijn super lief en alle mensen die op onze . Ze bieden 24-uurs zorg aan jongvolwassenen met een verstandelijke beperking naast . Kaarsendompelaar voor zorgboerderij Stichting Bercoop. De Flint is gelegen in het meest oostelijke puntje van Friesland. Daarnaast tekenden de Zorgbelangorganisaties . En zorgboerderijen krijgen de mogelijkheid hun kwaliteit en. Op afspraak en via evenementen.


Minicamping de Flint in Fochteloo een boerencamping in Friesland waar u optimaal. Ook is er naast de minicamping een zorgboerderij aanwezig waar vele . Overnachten in Trek-in bij zorgboerderij De Flint. This Pin was discovered by Estella Griffioen. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


People also love these ideas. Generale repetitie voor het meezingbenefiet in de Flint. Deze keer wordt er gezongen ten bate van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts