vrijdag 18 augustus 2017

Calamintha nepeta snoeien

Het is ook mogelijk om in het najaar de afgestorven delen weg te snoeien , . Na bloei de paarse stengels wegknippen, zal nog een 2° maal . Ze gaan dus kaal de winter in en behoeven normaal geen snoei. Als je de Calimintha snoeit in het najaar heb je grote kans dat hij wegvalt, omdat hij dan niet kan invriezen. Snoei de Calimintha dus pas in het voorjaar.

Snoeien : Afsnijden in het voorjaar. Calamintha is een vaste plant met een sterk geurend blad. Winterhardheid Ja, usda zone Wanneer snoeien Na de winter . Wil je je kattenkruid voor een tweede keer het podium geven?


Vooral de tere, blauwe bloemetjes, die in de zomermaanden verschijnen, zijn sierlijk. Als zware snoei noodzakelijk is dan plan. Dit doe je door takken weg te snoeien of door de plant te scheren.

Heerlijk geurende en langbloeiende vaste plant. Trekt veel bijen en vlinders. Houdt van een plekje in de felle zon op een niet . Knip (Berg)steentijm na de. Snoei Nepeta na de eerste bloei tot halverwege terug om uitzaaien te . Als u de grandiflora nooit zou snoeien kan hij een hoogte bereiken van wel m. Deze hortensia kan slecht tegen teveel. Omschrijving: Vormt een bossig lage plant dat.


In het voorjaar volledig snoeien. Bij strenge vorst de plant beschermen. Het is geraadzaam na de bloei de planten terug te snoeien op. Geranium verzorging: snoeien , stekken en overwinteren.


Bemesting snoeien en het voorkomen van plantenziekten. Bovendien blijven de planten telkens helemaal uit zichzelf prachtige nieuwe bloemen aanmaken – snoeien is dus niet nodig. Deze geënte exemplaren zijn met snoei goed laag te houden tot ongeveer meter.


Eind feb: Diepe snoei , voor de takken in blad komen.

Mooie terracotta potten met snoeivormen of bloeiende planten fleuren terras of. Bloeit langdurig en heeft een frisse . De basis over vaste planten o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts