maandag 14 augustus 2017

Houtworm bevriezen

Er zijn meerdere manieren om houtwormen te verdelgen. U kunt houtwormen bestrijden door ze te vergassen, te bevriezen of door een . Houtworm doden door invriezen. U bent daarbij echter wel afhankelijk . IJsvorming in het lichaam van larven van de gewone houtworm Anobium punctatum.


Om houtwormen goed te bestrijden moet het hout tot in de kern bevriezen.

Bevriezing zou daarom een manier van houtworm behandelen kunnen zijn. Niet alleen is houtworm in meubels bestrijden met verhitten in een oven of bevriezen in een diepvries . Om aantasting van houten meubelen door (houtaantastende) insecten, bijv. Een manier om je meubelstuk te redden van de eitjes en larven van torren en kevers is bevriezing. Het meubelstuk plaats je in . Door het aangetaste hout te bevriezen , bestrijd je de eitjes en larven van de houtworm.


Je moet het houten voorwerp in plastic wikkelen en net zo lang in de . Ik heb een paar mooie gevlochten manden gekocht in Azië, enkele ervan hebben een mm dikke houtachtige basis en in één daarvan zit. Dan heb je nog de mogelijkheid om het aangetaste hout te bevriezen of te verhitten.

Beide methoden leggen wij hieronder uit. Onze voorkeur gaat uit naar . Het bevriezen of verhitten van aangetaste voorwerpen door houtworm is echter lang niet altijd mogelijk, doordat de voorwerpen simpelweg te groot of niet te . Door de kou zal de houtworm dood gaan en zijn de meubels weer vrij van houtworm. Bestrijden van houtworm door te bevriezen heeft als voordelen dat alle . Dit kan bijvoorbeeld door de voorwerpen te bevriezen of te verhitten. Aantasting door houtworm kan kostbare antieke meubelen en andere voorwerpen op den duur volledig vernielen. De aantasting door de kleine houtwormkever . Gemiddeld kost houtworm bestrijding rond de € 350.


Alternatief voor een chemische houtwormbestrijding is vergassen, bevriezen of verhitten, dit is . Laat houtworm bestrijden door Ongedierte bestrijding Amsterdam. Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! Wat zijn de gevolgen van houtworm in huis en wat is er tegen te doen?


Bevriezen : verwijderen door middel van bevriezing heeft als nadeel dat de. Het bestrijden van de houtworm gebeurt doorgaans middels .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts