woensdag 30 augustus 2017

Antroposofische zorgboerderij

Verhuur van zaal voor vergaderingen, trainingen enz. Zorgboerderij met bakkerij en natuurvoedingswinkel. Bij ons kun je wonen op verschillende, altijd kleinschalige woonplekken. De Beukenhof biedt wonen en zelfvoorzienende dagbesteding.


Op deze website van onze zorgboerderij kunt u terecht voor informatie over:. Scorlewald is een antroposofische zorginstelling in Schoorl.

Burgerbrug), Oosterheem (Broek op Landelijk) en zorgboerderij Dijkgatshoeve (Wieringerwerf ). Bacheloronderzoek Yonna Martens. Leerkring Nieuwe Uitdagingen aan Culturen van Organisaties, . Onze visie: elk kin met of zonder een beperking, heeft een gezonde kern. Lievegoed Psychiatrie biedt psychiatrische zorg voor volwassenen met een breed scala aan psychiatrische en levensloopproblemen.


Een therapeutische leefgemeenschap op antroposofische basis. De route start met het verhaal over antroposofisch huisarts Bos die zich. Op Bronlaak wordt vanuit de antroposofische inspiratie gewerkt.

De Noorderhoeve is een BD zorgboerderij in Schoorl (NH). We bieden een veilige (woon)werkplek aan zestig mensen met een zorgvraag. Rudolf Steiner Zorg is een antroposofische zorginstelling in Den Haag. In de antroposofische zorg staat de ontwikkeling van ieder mens centraal, ongeacht zijn. Stichting De Wederkerigheid te Driebergen is een landgoed- zorgboerderij.


We werken vanuit een antroposofische inspiratie. Ook is er een moestuin, een . Wij bieden zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Antroposofie is onze basis. Voor ons is de persoonlijkheid . De toekomst lijkt veiliggesteld voor zorgboerderij De Hondspol.


Op april tekende Stichting Grondbeheer de koopakte voor de hectare . Zo zijn zorgboerderijen van oorsprong een antroposofisch initiatief. De Hondspol is een biodynamische zorgboerderij aan de rand van Driebergen- Rijsenburg. Op de Hondspol werken we vanuit de antroposofische visie. In de Rith, een prachtig buitengebied van Breda, ligt zorgboerderij de.


Je hebt interesse in de antroposofische werkwijze of hebt de . Hoe kijkt een antroposofische kinderarts aan tegen de.

Op de boerderij, antroposofische zorgboerderij , Mander. Het commerciĆ«le boerenbedrijf past prachtig bij de antroposofische visie op zorg. Zorg in Noord-Nederland (BEZINN): deze koepel van zorgboerderijen in Drenthe , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts