maandag 28 augustus 2017

Hoe ziet een kasteel eruit

Een sterk kasteel wordt ook wel aangeduid als burcht of slot. Weet iemand een site met de vraag hoe zagen de eerste kastelen eruit ? In de middeleeuwen werden kastelen gebouwd. De eerste kastelen werden in de Vroege Middeleeuwen gebouwd.


Hoe zag het kasteel eruit ? Door de rooftochten kon er worden ingeschat hoe.

De kasteelheer ging met zijn mannen praten over hoe het ging met de zaken in . Een kasteel in de Middeleeuwen was een soort dorp, maar dan in het klein. Heb je je ooit afgevraagd hoe een kasteel eruit zou zien als je mensen als bouwstenen zou gebruiken? Je hoeft niet langer te gissen.


Het bouwen van een kasteel duurde meestal jaar. Soms kon het wel jaar duren. Er waren heel veel soorten kastelen. In de Middeleeuwen werden de eerste kastelen gebouwd.

Het was een onrustige tijd. Een stenen kasteel was natuurlijk veel steviger. Erbij staat een duidelijke uitleg hoe de kledingstukken heten.


Voor velen vertegenwoordigen kastelen als het Muiderslot en De Haar hét. In plaats van er door opgravingen achter te komen, besloten . Hij ging dan eerst op zoek naar . Bij verscheidene kastelen werd in de middeleeuwen een muur gebouwd om een. Het thema ridders en kastelen spreekt tot de verbeelding, er zijn veel. Bij verkoop zag het kasteel eruit als een leeg kantoor.


Jos Hoenen , aan het beheer van het kasteel en het bijbehorende landgoed. Je ziet steeds een tekening die laat zien hoe het “Huys ter Horst” langzaam van een kleine boerderij . Afgelopen week zijn we begonnen met het maken van een kasteel voor ridder Floris. Wanneer kom je want wij willen weten hoe je er uit ziet ? Ik wil jullie iets leren over hoe de mensen in de middeleeuwen werkten. Dat was namelijk heel anders dan hoe het nu gaat.


OVER KASTELEN LESSUGGESTIE. Wat weet je over kastelen ?

Iedereen weet hoe een kasteel eruit ziet. Hadden ze verwarming in het kasteel ? Hoe verdedig je een kasteel ? Kasteel van Gemert eruit ? Hoe de toekomst eruit ziet voor de maanden en jaren erna, is onduidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts