donderdag 24 augustus 2017

Boktor

Ze zijn vaak mooi gekleurd. Wat ze vrijwel altijd onderscheidt van . Een boktor is een houtborende insectensoort, die in Nederland in veel woningen voorkomt. Ondanks dat een boktor zelf niet gevaarlijk is, zorgt de larve van een . Het diertje wordt daarom ook beschouwd als . Boktor herkennen met handige tips.

Ontdek alles over het definitief bestrijden van boktor ! Deze prachtige boktor ontdekte ik in een natuurgebiedje bij Devente, toen ik daar met vrienden rondliep. Jaap Oosterhuis maakte de mooie foto. Dus jij wilt zeker weten of je boktor in huis hebt?


We geven je geen ongelijk! We kunnen namelijk veel vervelende plagen bedenken, maar die . Beestjes Kwijt weet alles over professionele boktorbestrijding. Vraag advies aan een ongediertebestrijder.


De huisboktor is een houtaantastende kever die zich voornamelijk tegoed doet aan het spinthout van naaldbomen.

Met name in de zomerperiode . Huisboktor kan in uw houtstructuur schade veroorzaken. Roep tijdig professionele hulp in! Regelmatig gaat het om boktorren waarvan de larven in openhaardhout leven. Door de warme omstandigheden binnenshuis komen de . De larve van de huisboktor kan wel tot jaar in hout leven. In deze periode is de boktorlarve in staat om ongeveer 4tot 5gram hout aan te . Een huis bestaande uit houten delen kan aangetast zijn door boktor.


Heeft u last van houtworm of boktor in huis? Maar wat is boktor precies? Wat is nu het verschil tussen een houtworm en een boktor ? Kun je ze allebei tegelijk aantreffen? En zien ze er hetzelfde uit?


In Berghem wordt jacht gemaakt op de Aziatische boktor. Het beestje kwam nooit eerder voor in. Op zoek naar een ongediertebestrijder die u kan helpen met een boktor probleem?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts