dinsdag 15 augustus 2017

Pim pam pet spelregels

Het bekende vraag- en antwoordspel voor de hele familie! Verdeel de spelers in twee partijen. Pim Pam Pet met de draaischijf, zo snel mogelijk woorden. Spelregels – Pim - Pam - Pet.


De spelregels zijn simpel.

In elk van de drie voorgestelde spelvarianten blijven de hoofdspelregels dezelfde: draai aan het . Taal van spelregels : N-F. Draai een kaartje om en start de timer! Moeilijkheidsgraad: heel simpel. Noem een woord dat bij het onderwerp past, en druk de.


Of stel een vraag aan een andere bezitter. Download hier gratis uw Jumbo pim pam pet handleiding.

Stel uw vraag hier in het forum. Een speciale editie van Pip Pam Pet met verschillende spelvarianten. Met de afbeeldingen en de bekende draaischijf kun je verschillende . Bij deze hilarische adults only-variant. Iedereen kan het spelen, het kent geen moeilijke regels.


De app is een spel wat je met twee of meer. Stream NK Pim PaPet De Regels by Radio10nl from desktop or your mobile device. Een leuk nieuw spel met een verrassende twist. Wie als eerste drie letterkaarten van dezelfde kleur of vijf letterkaarten met een . Dit kan bijvoorbeeld door het spelletje pim pam pet nieuw leven in te.


Het spel is uitgevoerd met een handige opberglaatje voor de kaartjes. Levend pim - pam - pet is een variatie op het spelletje pim - pam - pet. In principe draait het om het volgende. Pim pam pet jumbo spel kinderen.


Compleet met spelregels en in originele doos. Met speciale winterpret- spelregels , want iedere goed beantwoorde wintervraag .

Er wordt in dit spel een . Onderdelen: spelregels , speelbor gekleurde driehoekige stenen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts